PODRŽANI NAČINI PLAĆANJA
  • Plaćanje pouzećem (direktno dostavljaču koji Vam dostavi igru na Vašu adresu koju ste naveli)
  • Plaćanje po ponudi (općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
  • Gotovinsko plaćanje ( dolaskom na našu adresu uz prethodni dogovor)
PLAĆANJE POUZEĆEM

Ukoliko izaberete način plaćanja pouzećem, u tom slučaju narudžbu u cijelosti plaćate dostavljaču kurirske službe prilikom preuzimanja pošiljke. Osim iznosa narudžbe, dostavljaču nećete platiti nikakav dodatni trošak (ne naplaćuje se provizija zbog plaćanja pouzećem).

PLAĆANJE PO PONUDI

Ukoliko izaberete ovaj način plaćanja, u tom slučaju općom uplatnicom ili internet bankarstvom plaćate po ponudi koja vam se automatski generira nakon što napravite narudžbu. Ukoliko upišete Vašu e-mail adresu prilikom ispunjavanja podataka za narudžbu, u tom slučaju na mail Vam stiže i primjer opće uplatnice po kojoj uplaćujete za narudžbu.
Plaćanje internet bankarstvom u velikoj većini slučajeva ne zaračunava nikakvu proviziju na transakciju, što ovisi o samoj banci preko koje imate ugovoreno internet bankarstvo.
Plaćanje općom uplatnicom u banci, pošti ili Fini, zaračunava se provizija na transakciju, stoga je najbolje informirati se o visini provizije prije uplate.

Naš sustav automatski generira ponudu nakon što izvršite narudžbu putem stranice, i taj način mi preporučujemo. Međutim, ukoliko želite, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila i mi ćemo osobno pripremiti i poslati ponudu na Vašu e-mail adresu.

PDV 25%

Sve navedene cijene proizvoda i usluga na ovoj internet stranici/trgovini (www.infomark.hr) sadrže zakonom Republike Hrvatske propisani porez na dodanu vrijednost (PDV) od 25%.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIJENOSA OSOBNIH PODATAKA I PODATAKA O KARTICAMA

INFO MARK d.o.o., OIB 17604492211, (vlasnik internet trgovine www.infomark.hr) obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima društva kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici društva/tvrtke INFO MARK d.o.o. i njegovi poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

REKLAMACIJE i OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

INFO MARK d.o.o. obvezuje se isporučiti proizvod koji odgovara opisu proizvoda navedenom na stranici www.infomark.hr. Slike i opisi proizvoda na web stranici su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu i karakteristikama proizvoda, te kupac ne može reklamirati ovaj segment.
U slučaju tehničke neispravnosti proizvoda, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 14 (četrnaest) dana od primitka. Nakon što izvrši reklamaciju (putem e-maila, kako bi postojao pisani trag i dokaz o tome), kupac je dužan poštom ili kurirskom službom po želji, vratiti naručeni proizvod zajedno sa odgovarajućim računom i garancijskim listom (ukoliko se radi o tehničkom proizvodu). INFO MARK d.o.o. dužan je ukloniti kvar ili kupcu poslati novi zamjenski proizvod u roku od 45 (četrdesetipet) dana od primitka, ukoliko je do reklamacije došlo zbog tehnički neispravnog proizvoda. Ukoliko je došlo do reklamacije naručenog proizvoda, INFO MARK d.o.o. dužan je u roku od 14 (četrnaest) dana od primitka poslati zamjenski proizvod ili izvršiti povrat plaćenih sredstava na tekući/žiro račun kupca za naručeni proizvod. Ukoliko kupac zatraži povrat/zamjenu neispravnog proizvoda, troškove dostave snosi sam u potpunosti, u oba smjera.
INFO MARK d.o.o. nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (kurirska služba).
Nakon što primatelj/kupac preuzme pošiljku od dostavljača i ne uloži nikakav prigovor/reklamaciju kurirskoj službi da nešto nedostaje ili je oštećeno, mi smatramo da je kupac primio neoštećeni i potpuni proizvod bez mehaničkih oštećenja kao i bez oštećenja koja nastaju izlaganjem vanjskim utjecajima za koje proizvod nije predviđen (udarci, vibracije, kemijski utjecaji, vlaga, prašina, toplina i slično) jer takva oštećenja nisu pokrivena jamstvom proizvođača, te nakon toga ne odgovaramo za gubitak proizvoda ili njegovo naknadno oštećenje nastalo neodgovarajućom uporabom.
Ukoliko se s kutije video igre ili PrePaid kartice ukloni zaštitna folija, zamjena artikla ili povrat novca nije moguć radi sprječavanja eventualne zlouporabe i neovlaštenog korištenja ključeva (CD key, Serial key, Serial number, Activation code i slično).

OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Potrošač je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor. Izjavu o raskidu ugovora potrošač je dužan poslati prije isteka predviđenog roka za raskid ugovora.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA- OBRAZAC

Sadržaj i oblik toga obrasca propisao je ministar gospodarstva Pravilnikom o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija. Taj Pravilnik propisuje oblik i sadržaj obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija i ugovora sklopljenih na daljinu te sadrži i upute potrošačima kako jednostrano raskinuti takve ugovore i u kojem roku.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete pronaći na sljedećem linku:

http://digured.srce.hr/arhiva/263/119771/narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2014_06_72_1354.html
Kupnjom kod nas smatra se da ste prihvatili navedene uvjete o dostavi i reklamacijama.

Kurirska služba nudi, za neka mjesta u Hrvatskoj, uslugu dostave subotom. Molimo kontaktirajte nas za dostavu subotom.