Infomark prepoznat kao trgovina sa najnižim cijenama u Hrvatskoj!

Najpovoljniji webshop u hrvatskoj

Sve više kupaca prepoznaje našu trgovinu kao najpovoljniju za kupnju u Hrvatskoj (a i šire) na što smo, osim vrhunske usluge, iznimno ponosni. Rezultat je to napornog rada Infomark teama koji nastoji u svim segmentima ponuditi kupcu samo najbolje: najniže cijene, najbržu dostavu i non-stop podršku. U nastavku pročitajte istraživanje jednog od najuglednijih gaming portala ffa.hr o cijenama u Hrvatskoj:

“Ne bismo li otkrili gdje po najpovoljnijim cijenama možete kupiti igre, konzole i sve što je vezano uz gaming, prekopali smo cijene svih trgovina u Hrvatskoj.

Istražili smo cijene najpopularnijih igara danas

Naše istraživanje baziralo se na artiklima koji su trenutno najaktualniji, što onih u prodaji, što onih u prednarudžbama, a uskoro izlaze na tržište. To su redom:

  • PlayStation 4 konzola
  • Pro Evolution Soccer 2019 (PlayStation 4)
  • FIFA 19
  • Spider-Man
  • Assassin’s Creed Odyssey
  • Ark Survival Evolved (PlayStation 4)

Jedna trgovina odstupa od svih ostalih

Moramo priznati da smo uočili velike razlike između pojedinih trgovina te potvrdili ono što smo i ranije pretpostavljali. Naime, Infomark je kod svake od gore navedenih igara imao najpovoljniju cijenu te garanciju dostave unutar 24 sata GLS službom, što je posebno hvale vrijedno, s obzirom da svi mi “preordere” želimo igrati na sam dan izlaska i po najpovoljnijoj cijeni. Upravo to nude u Infomarku.

Infomark ove godine obilježava 10 godina poslovanja te su ovakvim cijenama potvrdili status najpovoljnije gaming web trgovine u zadnjem desetljeću.”

http://www.ffa.hr/index.php/gaming-kultura/sponzorirani-sadrzaj/item/7308-istrazili-smo-koja-je-najpovoljnija-gaming-trgovina-u-hrvatskoj

Odgovori