MOYE JOY KIDS SMART WATCH 4G PINK

63,99 

Joy Kids pametni sat 4G
Uz kombinaciju sigurnosnih i zabavnih značajki, ovaj pametni sat postaje bitan dodatak svakodnevnim avanturama vašeg djeteta. Pružajući sigurnost, praćenje zdravlja i zabavu, ovaj sat postat će omiljeni gadget vašeg mališana.

DVOSTRUKA KAMERA
Zahvaljujući dvostrukoj kameri, djeca mogu uhvatiti nezaboravne trenutke i podijeliti ih sa svojim prijateljima i obitelji. Ova značajka omogućuje djeci da istražuju kreativnost i razviju svoje fotografske vještine.

DVOSMJERNA KOMUNIKACIJA
Ovaj pametni sat omogućuje jednostavan i siguran način komunikacije između roditelja i djece, čineći svakodnevne aktivnosti još sigurnijima i povezanijima.

LOKACIJA & GEOFANCE
Točno praćenje lokacije omogućuje roditeljima da u stvarnom vremenu prate gdje se nalazi njihovo dijete. Ova funkcija pruža precizne informacije o lokaciji, osiguravajući da roditelji uvijek znaju gdje im je dijete.

ZAŠTITA I KONTROLA
Ovaj pametni sat ima ugrađeni senzor za praćenje otkucaja srca, što roditeljima omogućuje praćenje zdravlja njihovog djeteta. Bilo da su u školi, na igralištu ili kod kuće, roditelji će biti informirani o vitalnim znakovima svog djeteta.

Tehnički podaci:

Ostalo: Podrška za video pozive, Podrška za glasovni chat, Podrška za dvosmjernu komunikaciju, Pedometar, Podrška za praćenje povijesti, Podrška za praćenje spavanja, SMS podrška, Budilica, Funkcija pronalaženja sata, SOS funkcija
Zaslon: 3,55 cm ekran u boji osjetljiv na dodir
Interna memorija: 128Mb + 196Mb
Vodootporan: IPX7
Wi-Fi: Da
Prednja kamera: 0.3Mpix
Stražnja kamera: 0.3Mpix
SIM utor: Nano SIM
Kapacitet baterije: 700 mAh
Primjena: Se tracker2
Rezolucija: 240×240

Earn 32 InfoStars worth 1,60 
SKU: 8605042610983 Kategorija: