Corpse Party II: Darkness Distortion Nintendo Switch

Original price was: 49.99 €.Current price is: 41.99 €.

Soon.

Kultna japanska horor franšiza vraća se s novim likovima, novim okruženjem i zastrašujućom novom kletvom. U ovoj samostalnoj pustolovini, šarolika ekipa srednjoškolaca nađe se zarobljena u jezivoj, napuštenoj bolnici povezanoj s urbanom legendom zvanom “Ayameina milost”, gdje moraju upotrijebiti tajnu i lukavost kako bi preživjeli mnoštvo jezivih krajeva.

Kombinirajući estetiku japanskog horora koja je original učinila kultnim klasikom s impresivnim avanturističkim igranjem i ažuriranom prezentacijom, Corpse Party II: Darkness Distortion uvodi igrače u potpuno novi skup horora koji će ih natjerati da mole za milost.

GLAVNE ZNAČAJKE

  • Ponovno pokrenite zabavu – Corpse Party vraća se s potpuno novim unosom koji sadrži osvježenu prezentaciju i dodatnu dubinu igranja. To je savršena ulazna točka za nove igrače, a nudi i obilje klimanja za dugogodišnje obožavatelje.
  • Teror od kojeg trne kralježnica – Senzacionalno pripovijedanje u formatu vizualnog romana s evokativnim i zastrašujućim opisima u kombinaciji sa zastrašujućim binauralnim zvukom i japanskim glasom koji izaziva žmarce natjerat će igrače na rub svojih sjedala.
  • Japanski horor na visokoj razini – Slobodno istražite dvorane Amare Est Vivere i u prvom i u trećem licu, pružajući nove perspektive igračima koji su dovoljno hrabri da ih pogledaju izbliza.
  • Zadivljujuća paranormalna misterija – Ispričano kroz šest poglavlja, s osam dodatnih scenarija i mnoštvom jezivih pogrešnih krajeva, na vama je da otkrijete užasavajuću istinu iza “Ayameine milosti” – ako se nadate da ćete zaraditi “pravi” kraj.

Igra izlazi na jesen 2024. godine

Earn 21 InfoStars worth 1.05 
SKU: NSW-0675 Kategorije: , ,