Luigi’s Mansion 2 HD Nintendo Switch

59.99 

Vrijeme je za čišćenje kuće!

Pridružite se heroju sa slabim srcem Luigiju u sablasnoj potrazi u Luigi’s Mansion 2 HD za Nintendo Switch.

U ovoj vizualno poboljšanoj pustolovini, posjetit ćete jezive krajeve jezive Evershade Valley, mjesta gdje je donedavno neobični Tamni Mjesec visio na nebu. Prema istraživaču duhova, profesoru E.Gaddu, umirio je duhove doline…to je bilo sve do jedne noći kada se Mračni Mjesec misteriozno razbio!

Sada, mjesto vrišti i vrvi duhovima koji stvaraju probleme! Može li Luigi povratiti nedostajuće dijelove Tamnog Mjeseca i vratiti mir u dolinu?

Srećom, profesor E. Gadd opremio je Luigija pravim alatima za taj posao, poput Strobulba koji omamljuje neprijatelja i pouzdanog Poltergusta 5000, koji može usisavati duhove, predmete ili komunicirati s okolinom.

Luigijeve paranormalne eskapade odvest će ga na razna mjesta, uključujući bivši laboratorij za istraživanje biljaka, pokvarenu tvornicu satova i ledeni, snijegom prekriveni rudnik, da spomenemo samo neka.

Do četiri igrača mogu se udružiti kako bi prihvatili izazove ScareScrapera, uklete zgrade koja vrvi duhovima i izazovima kojih nema u glavnoj avanturi. Regrutirajte svoje kolege lovce na duhove da se popnu na zastrašujući toranj putem lokalne bežične igre ili online.

Earn 30 InfoStars worth 1.50 
SKU: NSW-0668 Kategorije: , ,