Lunar Lander: Beyond (Nintendo Switch)

29.99 

Kao novoimenovani kapetan korporacije Pegasus, morate voditi popis živopisnih pilota, eklektičnih savjetnika i najmodernijih lendera kroz naporan niz misija. Dostavite teret, dohvatite resurse i spasite nasukane pilote dok plovite tajanstvenim svemirom mjeseca i planeta.

To je nezahvalan posao, pun napetosti i opasnosti i uzima psihički danak vašoj posadi. Ali netko mora održavati ovu neviđenu krvotok međuplanetarne ekonomije u pokretu.

Kada se pojavi misteriozni portal koji vodi do čudnog, neistraženog planeta, otkrit ćete da ste na putu sudara s nekim zlokobnim istinama koje nevidljivo leže iza svemira. Loše letenje i umor izložit će vaše pilote stresu i mogu dovesti do osjetilnih iluzija… prokletstvo solo pilota na dugim relacijama. Mogu početi vidjeti stvari koje možda nisu stvarne – je li to rudnik ili riba? A što je s tim nebeskim ružičastim slonovima?!

S više pilota, četiri broda i desetak nadogradnji koje treba prikupiti, možete obaviti posao ako možete sve to učiniti … ako ne, ulozi su visoki, i to ne samo za vašu karijeru.

Earn 15 InfoStars worth 0.75 
SKU: 5056635606846 Kategorije: , ,