Assassin’s Creed The Ezio Collection CIAB Nintendo Switch

29.99 

Doživite nagrađivani serijal Assassin’s Creed dok postajete Ezio Auditore da Firenze, najslavniji i najhvaljeniji Master Assassin u franšizi. Putujte kroz renesansnu Italiju 15. stoljeća i postanite najlegendarniji vođa Bratstva ubojica, a zatim se upustite u posljednju potragu otkrivanja dok saznate istinu o Creedu.

Assassin’s Creed II – Eziova saga počinje dok se borite i istražujete otvoreni svijet talijanske renesanse, uključujući Firencu i Veneciju, u eri umjetnosti, bogatstva i ubilačke zavjere.

Assassin’s Creed Brotherhood – Putujte u najveći talijanski grad, Rim, centar moći, pohlepe i korupcije, dok Ezio preuzima vodstvo cijelog Bratstva ubojica.

Assassin’s Creed Revelations – Ukrcajte se u Eziovu posljednju avanturu dok hoda stopama svog velikog mentora, Altaïra, na putu otkrivanja i otkrića u Carigradu iz 16. stoljeća i srcu Otomanskog Carstva.

Code in a box – igra ne dolazi sa fizičkom disketom već digitalnim kodom.

Assassin’s Creed® II je dostupna na cartridgu. Assassin’s Creed® Brotherhood, Revelations, Embers, Lineage and audio paket za dodatne jezike dostupni su kao digitalni sadržaj za preuzimanje ( MAX 35gb ). Potrebna je internetska veza. Sadržaj se može aktivirati nakon umetanja cartridge-a. MicroSD kartica je potrebna za otključavanje cijele kolekcije odjednom.

Earn 15 InfoStars worth 0.75 
SKU: NSW-0585 Kategorije: ,