Nintendo Switch Konzola Grey (Siva) -V2 1.1-Nova verzija

327.69 

NINTENDO Switch – upalite i igrajte, kod kuće ili u pokretu. Igrajte dok ste na putu pomoću Switch tableta. Želite se igrati preko velikog TV ekrana, može i to, dovoljno je spojiti Switch tablet na Switch docking station. Switch docking station na TV spajate putem HDMI kabela. Joy-Con su kontroleri za Nintendo Switch konzolu.

Potpuno nova kućna konzola koju možete igrati bilo gdje!
Nintendo Switch je revolucionarna kućna konzola. Ona ne samo da se spaja na TV kod kuće, nego se i odmah pretvara u prijenosnu ručnu konzolu koristeći svoj 6.2-inčni zaslon. Po prvi put, igrači mogu uživati ??u potpunom iskustvu kućne konzole bilo gdje, bilo kada.

Podijelite radost, odmah iz kutije
Nintendo Switch olakšava igračima da ostanu povezani. Do 8 konzola se mogu spojiti za lokalnu bežičnu igru. Postavljanjem konzolu uspravno pomoću ugrađenog stalka, igrači mogu nezavisnog koristiti lijevi i desni Joy-Con kontroler kako bi iskusili multiplayer zabavu bilo gdje.

Nintendo online
Ova usluga omogućuje da Nintendo Switch vlasnici uživaju u online multiplayer igri, kao i u smartphone aplikaciji koja se spaja na vaš Nintendo Switch sustav i pomaže da se povežete s prijateljima za online igranja. Vi ćete biti u mogućnosti igrati kompatibilne co-op i natjecateljske igre online sa prijavom na svoj Nintendo korisnički račun.

Igrajte na 3 načina

Svestrani Joy-Con (kontroleri) nude više iznenađujućih novih načine za igrače da se zabave. Dva Joy-Con-a se mogu koristiti samostalno u svakoj ruci ili zajedno kao jedan kontroler kada je priključen na Joy-Con grip. Oni se također mogu pričvrstiti na glavnu konzolu za uporabu u ručnom načinu rada ili se mogu podijeliti s prijateljem za uživanje ??u akciji za dva igrača, naravno ukoliko igra to podržava.

Iskusite HD vibraciju
Oba Joy-Con-a uključuju napredne HD vibraciju, što može pružiti kompatibilnim igrama suptilne vibracije koje su puno realnije nego ranije. Učinak je toliko detaljan da igrač može, na primjer, osjetiti vibracije pojedinačnih kocki leda kako se sudaraju u čaši, kad tresete Joy-Con. Uz HD vibraciju možete doživjeti stupanj realizma koji nije moguće samo kroz sliku i zvuk.

Više nego što se čini!
Lijevi Joy-Con ima “Capture” gumb koji igrači mogu pritisnuti da uhvate screenshot igre i podijele ga s prijateljima na društvenim mrežama. Desni Joy-Con sadrži NFC dodirnu točku za interakciju s Amiibo figurama, kao i IR Motion kameru koja može detektirati udaljenost, oblik i kretanje objekata u blizini, u posebno dizajniranim igrama! Svaki uključuje senzor ubrzanja i žiroskopski senzor pokreta, što čini neosivne pokrete lijevog i desnog kontrolera mogućim.

Dva Joy-Con kontrolera dolaze u svakom Nintendo Switch pakiranju, što znači da ste spremni za multiplayer, ravno iz kutije! Svaki Joy-Con traje do 20 sati sa punom baterijom. Za ponovno punjenje jednostavno ih povežite s Nintendo Switch konzolom ili Charging Grip-om.

Glavne značajke:
Igrajte na način koji želite: bilo kada, bilo gdje, s bilo kime
Kućna igraća konzola s opcijom igranja u pokretu
Tri načina igre: TV način, stolni načina i ručni/prijenosni način
Podijelite zabavu s Joy-Con kontrolerima
Lokalni i online multiplayer
Uživajte u najvećim Nintendo serijalima, kao klasicima drugih izdavača
Podržava Full HD vizuale na TV-u
Sadržaj pakiranja:
Nintendo Switch konzola
Nintendo Switch Dock
Joy-Con (Lijevi) Sivi
Joy-Con (Desni) Sivi
Joy-Con ručni remen
Joy-Con Grip
High Speed HDMI kabel
Nintendo Switch AC adapter

Jamstvo: 24 mjeseci Nintendo

 

 

 

 

 

 

Nema na zalihi

SKU: CON.NSW-0036 Kategorije: , Oznake , , , ,