Nintendo Switch Sports

Original price was: 60.00 €.Current price is: 49.99 €.

Natječite se u šest sportova, uključujući odbojku, nogomet i kuglanje, s pokretima iz stvarnog svijeta koji oponašaju vaše postupke u igri.

 

Tenis: natječite se laganim zamahom Joy-Con kontrolera u pravo vrijeme.
Kuglanje: zakotrljajte lopticu ravno naprijed, ili je malo zakrenite u stranu.
Chambara: izgurajte protivnika s platforme dok napadate ili se branite.
Nogomet: koristite gigantsku loptu za kreiranje dinamične igre. Uživajte u utakmicama s Joy-Con kontrolerima za ispucavanje I izvođenje Diving Headers. Pričvršćivanjem kontrolera Joy-Con na remen za noge koji je uključen u fizičku verziju Nintendo Switch Sports (također dostupan za kupnju i zasebno), možete igrati I u Shoot-out načinu rada s intuitivnim udarcima.
Badminton: kontrolirajte svoje udarce lijevo i desno dok držite šahtlu u zraku. Zamahnite lijevo-desno držeći šahtlu u zraku. Oslobodite snažne udarce kako biste biste ostvarili prednost!
Odbojka: upotrijebite Joy-Con kontroler za serviranje, udaranje, postavljanje i zabijanje lopte.

 

Igrajte zajedno uživo* ili online** s obitelji i prijateljima, ili izazivajte igrače diljem svijeta. Osim prilagođavanja vašeg avatara stavkama prikupljenim igranjem na mreži, postoje sve vrste načina za zabavu, kao što je testiranje vaših sposobnosti u Pro ligi gdje možete pokušati povećati svoj rang pobjedom u različitim sportovima.
Buduća ažuriranja: dva besplatna ažuriranja softvera*** planirana su za izlazak u ljeto i jesen. Prvo ažuriranje koje stiže ovog ljeta, omogućit će vam igranje nogometnih utakmica s Joy-Con kontrolerom i dodatkom remena za noge (Leg Strap). Drugo ažuriranje koje dolazi ove jeseni, dodat će golf kao novi sport u igru.

 

Važne informacije: pričvrstite Joy-Con remen na Joy-Con i pričvrstite ga uz zapešće, kako ne biste izgubili stisak tijekom igranja. Provjerite imate li dovoljno prostora oko sebe dok igrate. Nemojte stajati preblizu TV-u dok igrate.
*Za više igrača potreban je jedan kompatibilan kontroler po igraču. Možda će biti potrebni dodatni kontroleri (prodaju se zasebno).
**Za vrijeme igranja na mreži potrebna je internetska veza. Da biste koristili online usluge, morate stvoriti Nintendo račun i prihvatiti povezani ugovor. Primjenjuju se Politika privatnosti Nintendo računa. Neke online usluge možda nisu dostupne u svim zemljama. Online igra zahtijeva plaćeno online članstvo. Saznajte više o plaćenoj pretplati.
***Potrebno je besplatno ažuriranje softvera. Za preuzimanje ažuriranja softvera potrebna je širokopojasna internetska veza. Potrebna je registracija i povezivanje Nintendo računa te prihvaćanje Ugovora o Nintendo računu i Pravila privatnosti.

Earn 25 InfoStars worth 1.25 
SKU: 3202092205 Kategorije: ,