1971 Project Helios (PC)

24,99 

Projekt Helios iz 1971. je potezna strateška igra koja kombinira vojne taktike modernog ratovanja i blisku borbu. Vatrenog oružja i vozila je malo, sukobima i neprijateljstvima nema kraja, a užasna ledena hladnoća uništava prijatelje i neprijatelje na svom putu. Osam likova mora udružiti snage za zajednički cilj: pronaći važnog znanstvenika kojeg je otela ogromna stratokracija. Na svom putu morat će izbjeći napade napadača, istražiti vojno sjedište i infiltrirati se na teritorij opasne antitehnološke vjerske sekte. Kampanja se odvija u zamrznutom svijetu, u kojem se osam ljudi – svaki sa svojim problemima i interesima – udružuju u neku vrstu privremenog saveza, kako bi pronašli jednu određenu osobu: dr. Margaret Blythe. Na tragu njenog boravka putovat će i boriti se rame uz rame, a neminovno će upoznati i ostale. Ovisno o nekim strateškim i osobnim odlukama, vodit ćete ove likove točno do jednog od tri moguća završetka.

Značajke:
Taktička borba – borite se protiv tri različite frakcije, svaka sa svojim jedinstvenim jedinicama, strategijom i prednostima. Vojnici, snajperisti, skliski banditi, vitezovi imuni na hladnoću… Proučite svoje neprijatelje, isplanirajte svaki potez i prilagodite se svim sukobima!

Istraživanje – putujte kroz različite lokacije, od vojnih enklava do srednjovjekovnih tamnica. Tamo možete tražiti fulgor, novu opremu za svoje likove i dijelove informacija o svijetu u kojem se nalazite i frakcijama s kojima se suočavate

Stabla vještina – kad nađete opremu kompatibilnu sa svakim likom, možete otključati i nadograditi nove vještine te ih kombinirati kako biste napravili savršene građevine za svoju strategiju

Upravljanje resursima – upotrijebite sav fulgor koji možete pronaći da odmrznete svoj HP, smanjite hlađenje i oživite svoje pale jedinice.

Earn 13 InfoStars worth 0,65 
SKU: 8437015294179 Kategorija: