Alien: Isolation (PC)

19,99 

Otkrijte pravo značenje straha u Alien: Isolation, horor preživljavanja smješten u atmosferu neprestanog straha i smrtne opasnosti. Petnaest godina nakon događaja u Alienu, kćeri Ellen Ripley, Amanda ulazi u očajničku bitku za preživljavanje, u misiji da razotkrije istinu iza nestanka svoje majke.

Kao Amanda, kretati ćete se kroz sve nestabilniji svijet dok se sa svih strana suočavate s uspaničenim, očajnim stanovništvom i nepredvidivim, nemilosrdnim Alienom.

S nedostatkom snage i nedovoljno pripremljenosti, morate sakupljati resurse, improvizirati rješenja i upotrijebiti svoju pamet, ne samo da biste uspjeli u svojoj misiji, već da biste jednostavno ostali živi.

Svladana i čak prisutna smrtonosna prijetnja: Doživite uporni strah dok istinski dinamičan i reaktivan Alien koristi svoja osjetila da vas ulovi i odgovori na svaki vaš pokret.
Improvizirajte kako biste preživjeli: hakirajte sustave, tražite vitalne resurse i izrađujte predmete u mrtve u svakoj situaciji. Hoćete li izbjeći svoje neprijatelje, odvratiti im pažnju ili se suočiti s njima?
Istražite svijet misterija i izdaje: Uronite u detaljno okruženje Sevastopolja, napuštene trgovačke postaje na rubu svemira. Susretnite se s bogatom grupom stanovnika u svijetu s ožiljcima straha i nepovjerenja.

Earn 10 InfoStars worth 0,50 
SKU: 5055277024940 Kategorija: