Children of Morta (PC)

24,99 

Children of Morta svoju priču smješta u daleku zemlju, ali se bavi temama bliže našim svakodnevnim životima nego što bi se očekivalo. To je priča o jednostavnim emocijama koje svi tako dobro poznajemo i cijenimo više nego što se ponekad usudimo priznati. Ljubav i nada, čežnja i neizvjesnost, naposljetku gubitak i žrtva.

Upustite se u avanturu izvanredne obitelji heroja. S korupcijom koja se širi zemljom, čuvari Planine Morte moraju se suprotstaviti drevnom zlu. Ali… to nije priča o spašavanju svemira. To je priča o hrabroj obitelji koja stoji zajedno dok svijet oko njih proždire tama.

Značajke:
Obiteljske veze: Obitelj Bergson je pripremljena i spremna za nadolazeću svađu. Otkrijte i iskusite jedinstven stil borbe svakog lika zajedno s njegovom osobnošću. Budite svjedoci njihovih emocija dok se bore da pomognu jedni drugima da vrate mir u zemlju. Svjedočite rastu obitelji.

Naslijeđeni talenti: Svaki član obitelji ima različitu pozadinu i stručnost, što ih oblikuje u raznoliku grupu Čuvara. Neki više vole blisku borbu, slamajući svoje neprijatelje veličanstvenim čekićima ili sijekući ih oštrim mačem ili bodežom. Drugi nastupaju na daljinu vještim korištenjem luka ili izvanrednim čarolijama. Otkrijte poseban stil igre svakog člana i odaberite onaj koji vam odgovara.

Mudrost predaka: baka Margaret i ujak Ben – vidioc i kovač obitelji. Naoružani znanjem koje se prenosi generacijama Bergsona, oni su tu da vam pomognu. Možete se osloniti na njihovo drevno znanje o putu Ree, duha zemlje Morta. Upotrijebite njihove vještine da nadogradite obiteljsku opremu i poboljšate glavne atribute. Svakako iskoristite mudrost svojih predaka.

Mistična planina: Za seljane i stanovnike Ree, planina je sve. Pun povijesti, legendi i magije, simbol je i izvor života, zdravlja i blagostanja. Zaronite u samu planinu – otkrijte misterije iznutra. Otkrijte što je korupcija i zašto je došla na ovo naizgled mirno mjesto.

Svijet koji se neprestano mijenja: Svijet je zahvaćen korupcijom – koja se neprestano mijenja. Svaka šuma, tamnica ili hram koji istražujete i kroz koje se borite nikada neće biti isti, što jamči jedinstveno iskustvo svake igre.

Jedinstveni umjetnički stil: kombinacija ručno oslikane pikselne umjetnosti i animacija okvir po kadar u kombinaciji s modernim tehnikama osvjetljenja oživljavaju kako bi stvorili prekrasan opasni svijet Children of Morta.

Earn 13 InfoStars worth 0,65 
SKU: 5060264374427 Kategorija: