Destroy All Humans! (PC)

29.99 

“Prva žrtva rata uvijek je istina”. Ili Bessie, krava. A vi ste to ZNALI, zar ne? Oni su stvarni, oni su zli i oni su ovdje da preuzmu naš planet. Ne, ne krave, vanzemaljci. Da, tako je, invazija na Zemlju je već počela, vanzemaljci su među nama! Pa, jedan izvanzemaljac da budemo precizni: Crypto 137, Ratnik Carstva Furona, stigao je spasiti svoj narod … hm … izvlačenjem DNK iz mozgova. Tvoj na primjer. Naravno, ne može se pravilno pokoriti inferiorne oblike života bez opsežne upotrebe Zap-O-Matic-a, Disintegrator Ray-a i ozloglašene Analne sonde. A ako to nije dovoljno, Crypto uvijek može izravnati sve što vidi s velikim opterećenjem svog NLO-a.

Uništite sve ljude! je u razvoju za PlayStation®4 i Xbox One. To je potpuni remake kultnog klasika iz 2005., koji koristi moćni Unreal Engine 4 kako bi novim i starim obožavateljima pružio najljepšu invaziju na Zemlju ikada. THQ Nordic High Command savjetuje svim građanima da ostanu mirni i prestanu pružati otpor.

Što to držimo onakvima kako je bilo i trebalo biti? Jedinstvena priča o invaziji izvanzemaljaca iz 50-ih i legendarni dijalozi puni neobičnog humora.

Što pažljivo ažuriramo? Crypto je agilniji nego ikad, njegove vještine borbe u zraku su poboljšane, njegove psihičke vještine sada se mogu koristiti u veličanstvenom skladu sa svojim oružjem. I nova Psychokinesis… Jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo da Jedi ima ljubavno dijete sa Goat Simulatorom? Nema na čemu za tu mentalnu sliku.

Uništite sve ljude! je razvijen od strane THQ Nordic internog studija Black Forest Games u Njemačkoj i trebao bi biti objavljen 2020., obilježavajući 15. godišnjicu serije Destroy All Humans!.

O Destroy All Humans!

Kultni klasik se vraća! Terorizirajte ljude Zemlje iz 1950-ih u ulozi zlog vanzemaljca Crypto-137. Sakupite DNK i srušite američku vladu u remakeu legendarne akcijske avanture invazije vanzemaljaca. Uništite slabašne ljude koristeći niz vanzemaljskog oružja i psihičkih sposobnosti. Pretvorite njihove gradove u ruševine svojim Letećim tanjurom! Jedan veliki korak prema čovječanstvu!

Značajke:
Doživite zlu stranu priče o invaziji izvanzemaljaca iz 50-ih
(Ponovo)otkrijte zašto se ova igra smatra jednom od najsmješnijih ikada stvorenih
Vjerno ponovno izgrađen od nule u novoj galaktičkoj slavi
Uživajte u Crypto jedinstvenom oružju kao što je Anal Probe Gun
Postavljajte se kao jadni ljudi kako biste se infiltrirali u njihovu krhku demokraciju
Koristite psihokinezu da potjerate neprijatelje u let ili ih bombardirajte nasumičnim predmetima
Slobodno prelazite istraživane gradove iz Amerike 50-ih koristeći svoj jetpack
Izbrisati primitivnu arhitekturu čovječanstva svojim letećim tanjurom
Uključuje obnovljenu, nikad prije viđenu misiju o kojoj se mnogo pričalo: izgubljenu misiju područja 42!

Earn 15 InfoStars worth 0.75 
SKU: 9120080074645 Kategorija: