Endless Dungeon – Day One Edition (PC)

39.99 

ENDLESS™ Dungeon jedinstvena je mješavina roguelitea, taktičke akcije i obrane tornja smještene u nagrađivanom ENDLESS™ svemiru. Uronite u napuštenu svemirsku stanicu sami ili s prijateljima u suradnji, regrutirajte tim heroja brodolomaca i zaštitite svoj kristal od beskrajnih valova čudovišta… ili umrite pokušavajući, ponovno učitajte i pokušajte ponovno.

Imamo kupole i imamo topove

Nasukali ste se na napuštenoj svemirskoj postaji prepunoj čudovišta i misterija. Da biste izašli, morat ćete doći do The Core, ali to ne možete učiniti bez svog kristalnog bota. To stvorenje koje pada je vaš ključ za preživljavanje proceduralno generiranih soba ove svemirske ruševine. Nažalost, to je također krhka duša i svako čudovište u mjestu želi dio toga. Morat ćete brzo razmisliti, dobro isplanirati, postaviti kupole, a onda… vatromet! Bube, roboti i mrlje neće prestati ni pred čime da vas i taj kristal pretvore u prašinu i krhotine. Uz veliki izbor oružja i kupola, prava oprema bit će razlika između života i smrti.

Vozite se solo ili se vrtite s prijateljima

Možete se suočiti s užasima Station vožnje solo ili se okupiti i trčati kroz izazov u suradnji za 3 igrača. Nakon što uhvatite svoju postrojbu, isplanirajte poteze. Odaberite njihovo oružje iz širokog izbora u rasponu od bacača plamena do otrovnih snajpera. Kada budete spremni, uđite u stanicu da preuzmete misiju nekog lika, pokušate pobjeći ili jednostavno jurite na lokalno stanovništvo. Vjerojatno ćete umrijeti pokušavajući, ali hej, tako to ide u ovoj svemirskoj tamnici!

Okupite svoj bezobzirni odred

Pripremite se za susret sa skupinom šarenih heroja koji svi jure za istim ciljem: pobjeći dovraga! Svatko donosi svoje karte na stol. Tu je tanki Bunker koji će apsorbirati štetu, vatreni Blaze koji voli dizati stvari u zrak ili možda Shroom koji će liječiti svoje kolege iz ekipe svojim “neobičnim” mirisom. Odaberite svoje heroje da izgradite tim koji radi za vas. Kako ih budete upoznavali, saznat ćete da svi imaju svoje posebne motive i tajne…

Čudovišta, opasnosti, tajne i blaga, o moj!

Bijeg znači nadvladati sve opasnosti Stanice. Da, sve. Smrtonosni roboti, nemilosrdna čudovišta, plijen i divovske zvijeri čekaju vas na svakom uglu. Što dublje zaronite u ovu hrpu otpada, to ćete više otkrivati ​​njegovu tragičnu povijest. Zašto stanica namota svaki brod koji leti preblizu? Zašto se vraćaš svaki put kad šutneš kantu? Bez obzira koliko ste upoznati s ENDLESS™ Svemirom, Station ima više priča za ispričati.

Što više umire, to više raste

Žao mi je što vam pričam, ovo neće biti lako i mogli biste umrijeti… puno. Ali to je u redu, jer svaki put kad to učinite, vraćate se natrag u Saloon. Zamislite to kao svoje središte operacija (i pića), gdje možete nadograditi svoje heroje i oružje, otključati nove putove do The Core, razgovarati s lokalnim stanovništvom, slušati melodije i piti okrepljujuća (i ukusna) pića. Zatim skočite natrag u stanicu i pokušajte izaći — ponovno.

ENDLESS™ Dungeon Day One Edition uključuje:

– Paket kože ‘Die-Hard Elite’.
– Digitalna umjetnička knjiga ‘Reckless Squad’.
– Digitalni izvorni zvučni zapis.
– Paket kože ‘Pioneer Elite’.
– Umjetnička knjiga Physical ‘Reckless Squad’.
– Fizička kartaška igra ‘Crystal Search’.

Earn 20 InfoStars worth 1.00 
SKU: 5055277049417 Kategorija: