Farming Simulator 22 – Kubota Expansion Pack (PC)

16.99 

Uzgajani da budu veći i bolji – ultimativna i multimilijunski prodana simulacija poljoprivrede vraća se ove godine!

Još jednom, obiteljska serija igara ide korak naprijed. Uz nove značajke i poboljšanja, Farming Simulator 22 omogućit će svakom ambicioznom farmeru da kreativno izgradi svoju farmu – bez obzira na dob ili profesiju u stvarnom životu. Bilo samostalno, bilo kooperativno u igri za više igrača za do 8 igrača na konzolama i 16 na PC-u i Macu.

Novi usjevi, nove karte, novi strojevi i nove marke samo su početak onoga što igrači mogu očekivati. A povrh svega, pada i snijeg: igrači bi se trebali pripremiti za uzbudljivi dodatak sezonskih ciklusa – kao i druge značajke koje će uskoro biti objavljene!

Guranje snijega – i dubine simulirane poljoprivrede!

Farming Simulator 22 ponudit će veću dubinu zahvaljujući nizu novih dodataka i stoga najveći stupanj slobode igrača u povijesti serijala. Dvije nove karte plus ažurirana alpska Erlengrat karta stavit će naglasak na različite vrste poljoprivrednih operacija kroz godišnja doba.

Sa setom od više od 400 strojeva i alata iz više od 100 autentičnih poljoprivrednih marki, uključujući nove kategorije, igrači se mogu veseliti poboljšanoj i realističnoj simulaciji. Ali čak i novim igračima bit će lako zaroniti u poljoprivredu, stočarstvo (uključujući slatke životinje) i šumarstvo.

Stvaranje još impresivnijih svjetova poljoprivrede

Temeljen na GIANTS Engineu 9, Farming Simulator 22 ima mnoga tehnička poboljšanja poput realističnijeg ponašanja umjetne inteligencije i bogatijih svjetova. Zahvaljujući tim svjetovima, igrači će biti uvučeni još dublje u virtualni poljoprivredni način života: Na primjer, zvukovi motora njihovih traktora izgledaju još realističnije kroz akustični odabir stupnjeva prijenosa i postupnu reverberaciju.

Bolja izvedba na svim platformama: s podrškom za DirectX 12 u sustavu Windows, strujanjem tekstura, optimizacijom više niti, uklanjanjem okluzije i vremenskim anti-aliasingom usred ostalih optimizacija, najnoviji Farming Simulator dobit će poboljšanje performansi na svim sustavima – postavljajući temelje za čak složenija prilagodba moda za uživanje u više sadržaja.

Earn 9 InfoStars worth 0.45 
SKU: 4064635100418 Kategorija: