Forgive Me Father (PC)

24,99 

Oprosti mi, oče, mračni je retro horor FPS smješten u svijet stripova inspiriran romanima H.P. Lovecraft. Kao jedini preostali s punim osjetilima, krećete na putovanje u potrazi za odgovorima – ali koliko možete izdržati?

Pratite svoju razinu ludila koja se dinamički mijenja tijekom igre i daje vam dodatnu snagu. Odaberite svoje aktivne vještine ovisno o svom stilu igre i koristite ih u borbi protiv vječnog zla. Istražite ovaj svijet nadahnut Lovecraftom koji je pun skrivenih i teško dostupnih područja i otkrijte cijelu priču kako biste riješili misterij ovog ludog mjesta.

Osjećaj klasičnog FPS-a iz 90-ih

Timelapse animacije, protivnici i elementi 2D u 3D okruženju; kompleti prve pomoći i životne točke, oružje koje se ne puni, pojačanja tijekom dinamične borbe s brojnim protivnicima.

Prilagođeno iskustvo borbe

Na igraču je da odluči kako će se njegova oprema razvijati i da pronađe načine da porazi horde nepredvidivih protivnika.

Dinamična razina ludila

Izravno utječe i na audio-vizualno iskustvo i na igranje.

Predstavljeno u stilu stripa

Ručno crtana grafika dizajnirana za održavanje prepoznatljivog izgleda stripa.

Raspoloženje ravno iz Lovecraftovih mračnih romana

Osjetite atmosferu jeze i užasa koju stvaraju djela H.P. Lovecraft je poznat po.

Mnogo klimaktičkih razina i raznovrstan bestijarij

Raznolik svijet u potpunosti napravljen ručno, pun zanimljivih neprijatelja, od opsjednutih stanovnika do čudovišta iz vaših najgorih noćnih mora.

Dva heroja na izbor

Doživite priču iz perspektive svećenika ili novinara.

Earn 13 InfoStars worth 0,65 
SKU: 5055957704742 Kategorija: