Gungrave G.O.R.E. – Day One Edition (PC)

Original price was: 49.99 €.Current price is: 44.99 €.

Gungrave G.O.R.E je elegantna akcijska pucačina u trećem licu južnokorejskog studija IGGYMOB u kojoj preuzimate ulogu Gravea, revolveraša uskrsnuća i opakog antijunaka iz vaših snova, kosi tone neprijatelja u krvavom baletu metaka. .

U bliskoj budućnosti, Sjeme, opasna vanzemaljska droga ponovno izlazi na površinu i širi se po cijelom svijetu. Vi ste “Grave”, bivši mafijaški ubojica, ubijen, oživljen i pretvoren u vojsku jednog čovjeka, Revolveraš Uskrsnuća lišen emocija, ali opsjednut iskorjenjivanjem Sjemena i zaštitom vaše usvojene kćeri, Mike.

Pripremite se za epsku potragu širom jugoistočne Azije i izvršite svoju osvetu.

Sadržaj izdanja prvog dana:
Death Ronin Grave i O.D. Grob

Značajke:
G.O.R.E
Kao titularni Gunslinger of Resurrection, postajete opaki antiheroj iz svojih snova, ultimativni stroj za ubijanje, brutalizirajući vaše neprijatelje bez milosti. Zaklon i povlačenje nije opcija za Gravea, on uvijek ide punom parom naprijed, po mogućnosti ravno kroz svoje neprijatelje.

Stilizirajte svoje neprijatelje s Gun Kata
Elegantno pucanje iz trećeg lica susreće se s borilačkim vještinama iz neposredne blizine, stvarajući neprimjetno tekuću akciju dok slamate svoje neprijatelje u krvavom baletu metaka. Upotrijebite svoje Cerberus pištolje s neograničenim streljivom i svoj transformabilni EVO-kovčeg za oslobađanje razornih kombinacija u potrazi za maksimalnom štetom i stilom.

Neka bude osveta
Zavežite se za divlju vožnju, epsku i emotivnu priču o osveti, ljubavi i odanosti, s više od 12 sati igranja u modu priče, za ljubitelje Gungravea i novopridošlice.

Uživajte u krajoliku
Krenite u epsku avanturu diljem jugoistočne Azije, temeljenu na lokacijama iz stvarnog života s mračnim, futurističkim prizvukom.

Earn 23 InfoStars worth 1.15 
SKU: 4020628631277 Kategorija: