Homeworld 3 – Collector’s Edition (PC)

189,99 

10/05/2024.

Preuzmite zapovijedanje flotom s izborom spektakularnih brodova Homeworld 3 u skladu s razmjerima, uključujući potpuno novi Khar-Kushan Mothership. Mornarica Hiigaran nadopunjena je izborom jedinstveno izrađene fizičke i digitalne robe uključujući osnovnu igru ​​i njezinu propusnicu za godinu prve.

Značajke:
Fleet Command Online
Taktička, prekrasna i potpuno jedinstvena, GOTY nagrađena znanstveno-fantastična igra RTS vraća se s Homeworld 3. Preuzmite kontrolu i borite se kroz borbu flote u blistavom, potpuno 3D prostoru dok se nagrađivana priča odvija na galaktičkoj razini.

Borba
Strateška sloboda je vaša. Ogromni svemirski ostaci zvani megaliti donose 3D teren u klasični borbeni prostor Homeworld. Upotrijebite raspadajuće ostatke drevne civilizacije da natjerate neprijatelje u sjajnu zasjedu ili sakrijete svoju flotu od moćnih neprijatelja. Tvrđave vrve prijetećim tornjevima i pozivaju vaše letjelice u opasne rovove duboko iza neprijateljskih linija. Ali nije sve pod vašom kontrolom. Opasni svemirski fenomeni poput oluja čestica i asteroidnih polja testirat će čak i starije zapovjednike.

Napadajte direktno, s pametnim bokom ili čak odozgo i ispod svojih neprijatelja. Potpuno simulirana balistika Homeworlda 3 čini liniju vidljivosti i pokriva kritična strateška razmatranja. Vaša flota traje od misije do misije. Ožiljci na vašim brodovima ostaju. Piloti udarnih letjelica i kapetani kapitalnih brodova prenose ključne informacije kroz razgovor na bojnom polju.

Vizuali
Bezvremenski umjetnički stil Homeworlda razvija se s modernom tehnologijom, nudeći nevjerojatan osjećaj razmjera, razaranja i čuda. Udarne letjelice lete u formaciji između ogromnih bojnih krstaša na pozadini zvijezda i maglica. Kultni brodovi iscrtavaju siluete nad ostacima drevnih civilizacija. Eksplozije se mreškaju i izbijaju preko trupova dok jedna flota stavlja pobjedu nad drugom.

Priča
Prije 100 godina Karan S’Jet otključao je ogromnu i drevnu mrežu hipersvemirskih vrata koja je otvorila cijelu galaksiju za trgovinu i istraživanje. Počelo je zlatno doba za njezin narod. Ali tama poznata kao anomalija počela se širiti, gutajući podjednako vrata i planete. S teško stečenim mirom i prosperitetom svog naroda, Karan je povela flotu u svemir Anomaly u potrazi za odgovorima. Nikad se nije vratila. Sada je Imogen S’Jet, Karanova nasljednica, jedina koja drži ključ za otključavanje misterija koji prijeti budućnosti galaksije.

Co-Op način igre
Potpuno novi način rada za više igrača koji podržava suradnju proširuje vašu igru ​​izvan kampanje. Spajajući Homeworldov RTS gameplay sa strukturom poput roguelike, jedan ili dva zapovjednika preuzimaju nasumične nizove borbenih izazova flote. Upravljajte snagom svoje flote u svakoj bitci i tražite moćne nagrade sa svakom pobjedom. Na temelju vaših rezultata otključat ćete nevjerojatne moći koje se prenose iz trčanja u trčanje.

PvP bitke
Vaš ultimativni test taktičkih vještina dolazi u borbi protiv ljudskih protivnika. Izoštrite svoje instinkte u AI okršajima, prije nego što se obračunate s ljudskim protivnicima u 1 na 1, slobodni za sve ili timskim borbama.

Fizički sadržaj:
Matični brod, Khar-Kushan:
Ovaj s ljubavlju izrađen model od 14” (35,6 cm) ima LED diode s USB napajanjem koje osvjetljavaju brodske motore, priključke i lansirna mjesta. Detalji uključuju uklonjiva vratašca koja mogu prikazati Destroyer i autentične zvukove iz igre. Mothership dolazi opremljen s dvostruko postavljenim postoljem za prilagodbu i okomitih i vodoravnih opcija prikaza kako bi najbolje odgovarao vašoj postavci.

Razarač Hiigaran:
3 inča (7,62 cm) Svenamjenski kapitalni brod kojeg se vaši neprijatelji uvijek boje vidjeti.

Torpedna fregata Hiigaran:
1,8 in. (4,5 cm) Prepuna impozantnih lansera, Torpedo Fregate je razorna prijetnja neprijateljskim glavnim brodovima.

Hiigaran izviđači u delta formaciji:
1,2 inča (3 cm) Oči i uši Zapovjedništva flote i najbržih brodova u floti Hiigarana.

Paluba za promatranje inspirirana Drugim svjetskim ratom
Igraće karte za prepoznavanje brodova s ​​flotama Homeworld 3 i možda jedno ili dva iznenađenja.

Litografija
18 x 24 inča (30 x 40 cm)

Privjesak za ključeve s logotipom Homeworld 3

Digitalni sadržaj:
Steam ključ osnovne igre Homeworld 3:
Preuzmite kontrolu i borite se kroz borbu flote u blistavom, potpuno 3D prostoru dok se nagrađivana priča odvija na galaktičkoj razini.

Homeworld 3 Year One Pass:
Zbirka sadržaja koji proširuje gameplay zadruge Homeworld 3, PvE roguelite moda i natjecateljskog PvP-a.

Soundtrack Homeworld 3 Paula Ruskaya

Brodske naljepnice

Ikone

Transparenti

Boje imena za više igrača

Earn 95 InfoStars worth 4,75 
SKU: 5060760887971 Kategorije: , ,