Immortal Realms: Vampire Wars (PC)

22.99 

Otkad povjesničari mogu pamtiti, drevna krvna loza Dracula vladala je tajanstvenim zemljama Warmonta – Kraljevstva Krvavog Prijestolja. Unutar skrovitih granica ove zemlje, nesveti dvor vampira blaguje krv svojih ljudskih podanika. I dokle god oni to dobrovoljno daju, začarani mir između smrtnika i besmrtnika održava se pod budnim okom vampirskih vladara – Vlada i Cecilije Drakul, zauvijek povezanih vječnom ljubavlju.

Na istoku, hladan vjetar puše iznad pustih ravnica Mourterre – Zemlje mrtvih. Na ovom neplodnom i prokletom tlu ne žive ljudi, a ipak je zemlja daleko od napuštene. Zastrašujući ostaci drevne i pokvarene krvne loze Nosfernus vrebaju ovdje u tišini, strpljivo čekajući svoju priliku da još jednom haraju zemljama živih.

U međuvremenu, u Esain – The Frozen North, druga krvna loza vampira živi u samoći i izolaciji od svijeta. Za mistični klan Moroia, magija je krv, a krv je magija… i ona teče u njihovim hladnim, plavim venama. Nijedno biće – živo ili mrtvo – ne usuđuje se prekinuti njihove mračne rituale i krvave večere.

Večeras je miris krvi jak na vjetru, a crveni mjesec obasjava tamno nebo. Novi vampirski rat je neizbježan i nitko neće biti pošteđen nadolazećih užasa.

Immortal Realms: Vampire Wars je zanimljiva strateška igra smještena u mračni vampirski svijet u nemiru, koja kombinira upravljanje carstvom i naizmjeničnu borbu s jedinstvenim elementima kartaške igre. Spustite se u mitski svijet ispunjen užasima i legendama – i bacite se u uvjerljivu gotičku epohu uparenu s izazovnim iskustvom igre.

OSOBINE:
Istina se otkriva: Otkrijte tajne Nemirea i doživite zadivljujuću priču koja se proteže kroz 12 pomno osmišljenih misija i četiri jedinstvena okruženja, iz perspektive četiri moćna gospodara vampira, svaki sa svojim ciljevima i planovima.

Otkrijte Bloodlines: Zapovijedajte jednim od tri jedinstvena vampirska klana s prepoznatljivim jedinicama, moćima, mehanikom igranja i likovima. Igrajte kao krvoločni Drakul, drevni Nosfernus ili mistična Moroja!

Vampirske moći: izvorni elementi kartaške igre poboljšavaju igranje i daju osvježavajući pogled na žanr. Svaki klan i gospodar vampira ima pristup vlastitom setu karata, koje se mogu sinergizirati u moćne kombinacije.

Strategija i taktika: Zapovijedajte svojim vojskama, regrutirajte nove jedinice i otključajte ključne tehnologije u strateškom modu Kraljevstva, a zatim stavite svoje taktičke vještine na test u borbenom modu prepunom akcije.

Raznovrsni sadržaj: Odaberite jedan od tri različita načina igranja, kao što je kampanja vođena pričom, otvoreni svijet Sandbox i težak okršaj.

Earn 12 InfoStars worth 0.60 
SKU: 4020628714758 Kategorija: