Imperator: Rome (PC)

39.99 

Aleksandar. Hanibal. Cezar. Ovi veliki ljudi i deseci njima sličnih oblikovali su sudbinu jednog kontinenta. Moćni kraljevi, pametni generali i potencijalni bogovi ostavili su trag na drevnom Mediteranu. Oko ovog mora, blisko povezane nacije iskušavale su svoju hrabrost i vrlinu jedna protiv druge u žestokoj borbi, a njihovo kulturno i političko naslijeđe sada je neodvojivo od onoga što mi razumijemo kao zapadnu civilizaciju. Ali ništa nije bilo zajamčeno. Možete li promijeniti tijek povijesti u Imperator: Rome? Sada uključuje paket sadržaja Punic Wars.

Imperator: Rim je najnovija velika strategija. Smješten u burna stoljeća od Aleksandrovih carstava nasljednika na Istoku do osnutka Rimskog Carstva, Imperator: Rome vas poziva da ponovno proživite raskoš i izazove izgradnje carstva u klasičnom dobu. Upravljajte svojom populacijom, pazite na izdaju i vjerujte svojim bogovima.

Značajke:
UPRAVLJANJE LIKOVIMA: živi svijet likova s ​​različitim vještinama i osobinama koje će se mijenjati tijekom vremena. Oni će voditi vašu naciju, upravljati vašim pokrajinama i zapovijedati vašim vojskama i flotama. Također predstavljamo našu novu umjetnost likova sličniju ljudima.

RAZLIČITE POPULACIJE:v Građani, slobodnjaci, pripadnici plemena i robovi – svaka populacija sa svojom vlastitom kulturom i religijom. Bilo da pune vaše vojske, pune vaše blagajne ili kolonije, pripazite na njihovu sreću – vaš uspjeh ovisi o njihovom zadovoljstvu.

BORBENA TAKTIKA: Odaberite svoj pristup prije bitke kako biste se suprotstavili lukavstvima svojih neprijatelja.

VOJNE TRADICIJE: Svaka kultura ima jedinstven način vođenja rata. Rimljani i Kelti imaju na raspolaganju različite opcije. Otključajte jedinstvene bonuse, sposobnosti i jedinice.

RAZLIČITI TIPOVI VLASTI: upravljajte senatom u republici, držite svoj sud na okupu u monarhiji, odgovarajte klanovima u plemenskom sustavu.

VARVARI I POBUNE: Barbari koji se sele mogu opljačkati ili naseliti vašu najbolju zemlju, dok se nelojalni guverneri ili generali mogu okrenuti protiv vas – povodeći svoje vojske sa sobom!

TRGOVINA: Roba daje bonuse svojoj matičnoj pokrajini. Hoćete li iskoristiti zalihe za lokalnu snagu ili trgovati viškom robe kako biste širili bogatstvo?

POBOLJŠANJE PROVINCIJE: Ulažite u zgrade, ceste i obranu kako biste svoje kraljevstvo učinili jačim i bogatijim.

Earn 20 InfoStars worth 1.00 
SKU: 4020628707774 Kategorija: