King’s Bounty II – Day One Edition (PC)

Original price was: 49.99 €.Current price is: 44.99 €.

Prvo izdanje uključuje:
Premium paket Elite Guard
Oklopljeni prinčev štit
Golemi iz vatrenog oružja
Plamteći orlovi
Psi War Warhorse
King’s Bounty II je dugoočekivani nastavak legendarne franšize videoigara King’s Bounty, jednog od najpoznatijih predstavnika RPG žanra na poteze. Igra nudi igračima doista impresivno iskustvo s poteznom borbom koja daje težinu svakoj njihovoj odluci, bilo da vode vojsku u bitku protiv neživih užasa ili komuniciraju s drugim likovima diljem zemalja.

Proširenje ovog nasljeđa s potpuno novom epskom pričom, frakcijama, neprijateljima i novim značajkama za stvaranje otvorenog i prodornog svijeta fantazije Antara. Dok su kraljevstva u neredu, grofije zahtijevaju neovisnost, razbojnici kruže cestama, sve prekomorske nacije zanijekale su kraljevu vlast nad njima, a prokleta stvorenja vrebaju neoprezne, novi slučajni heroji pojavljuju se kao posljednja nada.

Odlučili su uvesti red u kaos. Igra kao jedan od njih, regrutirajući, razvijajući i zapovijedajući svojom osobnom vojskom u nelinearnoj avanturi izdaje, žrtve i preživljavanja. Borite se za vlastitu budućnost, nadmudrite neprijatelja u jedinstvenoj naizmjeničnoj borbi, donesite teške odluke i doživite intenzitet jedne od klasičnih saga na uzbudljiv nov način.

SKUP ZNAČAJKI:
IMERZIVNA EPSKA PRIČA POKRETENA LIKOVIMA:
Igrajte kao jedan od tri glavna heroja, spašavajući i gradeći svoju osobnu vojsku na putu vodstva, preživljavanja i žrtve. Dok istražujete područje, vaša se priča mijenja dok razvijate svoj karakter i oblikujete njihove ideale: moć, anarhiju, red i finoću. Svaka odluka koju donesete na putovanju ima značajan učinak na ishod kako se vaša priča odvija.

JEDINSTVENI OGROMNI SVIJET ZA OTKRIVANJE:
Svijet Antare širom je otvoren i zreo za istraživanje. Otkopajte skrivena mjesta, puna nebrojenih blaga i opasnih neprijatelja, isporučena sa zadivljujućom grafikom i zadivljujućom kinematografijom, održavajući epsku visoku fantaziju očajničke borbe širom svijeta. Antara je ogroman dom tisuću čuda, tajni i jedinstvenih stvorenja koja igrači mogu otkriti.

PRILAGODLJIV SKLAD I OPREMA:
Svaki vojni odred ima svoj skup vještina i vizualni izgled. Izgradite vojske ljudi, vilenjaka, trolova i drugih stvorenja koja će se boriti s vama tijekom većine vaše avanture, razvijajući trajne veze ili rivalstva. Nadograđujući svoje i svoje osobne vještine s plijenom prikupljenim u velikom svijetu mašte.

TAKTIČKA DUBINA NA BOJIŠTU:
Bitni su okoliš i krajolik u King’s Bounty II. Igrači će se susresti s različitim tipovima terena, što izravno utječe na taktiku bojnog polja. Od novih značajki kao što je linija vidljivosti za jedinice na daljinu do izazova rutiranja — svaka bitka jedinstvena na svoj način.

Earn 23 InfoStars worth 1.15 
SKU: 4020628692308 Kategorija: