Overpass 2 (PC)

39,99 

Jedina simulacija koja spaja utrke i prepreke vratila se s novim sadržajem i načinima igre. Stavite svoje vještine na test u 5 načina igre u kojima se morate uhvatiti ukoštac sa zahtjevnim izazovima, off-road sprint, off-road krug, uspon na brdo, poligon s preprekama, zatvoreni krug. Vaši rezultati ovisit će o tome koliko dobro možete analizirati stazu i odabrati najbolje rute.

Za upravljačima moćnih kolica i quadova velikih proizvođača kao što su Yamaha, Arctic Cat i Suzuki, putovat ćete preko 30 ruta u 5 regija, pustinji Baja, istočnom središnjem dijelu SAD-a, dolini Johnson, pustinji Utah i zapadnoj Europi. Prihvatite izazov ultra-sveobuhvatnog moda karijere. Upravljajte svojim timom, sponzorima i proračunom dok donosite ispravne izbore za istraživanje i razvoj kako biste mogli nadograditi svoja vozila kako biste ispunili svoje ciljeve, a sve to dok mapirate napredak svog tima pomoću stabla vještina.

Kamenje, debla, blato i mnoge druge prirodne i umjetne prepreke usporit će vas tijekom raznih utrka i mogle bi oštetiti vaše vozilo. Pronađite najbolji način da ih zaobiđete i stignite do cilja za upravljačima preko 30 službenih vozila, od kojih svako ima svoje specifične tehničke karakteristike. Zastupljeni su najveći proizvođači, Polaris, Yamaha, Arctic Cat, Kawasaki i Suzuki, uključujući, za vozačku opremu, Alpinestars, Arai, Sparco, Stilo, Stand 21 i mnoge druge.

Iskoristite prednosti širokog raspona postavki kako biste svoje vozilo prilagodili terenu i poboljšali performanse. Na vama je da upravljate snagom, motoričkim funkcijama i prijenosom kako biste bili što brži u skladu s uvjetima terena, površine, vrste utrke itd. Da biste bili još konkurentniji, imajte na umu da su preciznost i pravilnost bolji nego čista brzina. Ovo je izazov koji vas čeka u Overpassu 2.

Earn 20 InfoStars worth 1,00 
SKU: 3665962022742 Kategorija: