Spacebase Startopia (PC)

44,99 

SPACEBASE STARTOPIA osvaja svojom originalnom mješavinom ekonomske simulacije i strategije izgradnje carstva uparenih s klasičnim RTS okršajima i dobrom dozom humora. Uz izazovnu kampanju za jednog igrača i svestrani način borbe, tu su i natjecateljski i kooperativni načini za više igrača za do četiri igrača. I kao da održavanje tri palube svemirske postaje, zabavljanje osam izvanzemaljskih rasa i obrana od neprijateljskih osvajača nisu dovoljan izazov, dinamični pripovjedač AI neće sitniti stvari i komentira događaje na ljupak, ali oštar način.

GLAVNE ZNAČAJKE:
Kampanja s 10 misija, potpuno nazvana kampanja za jednog igrača, zahtijevat će sve vaše vještine kao zapovjednika svemirske baze Startopia dok nastojite stvoriti jedno od najatraktivnijih trgovačkih i turističkih odredišta u poznatom svemiru.

Svaka od tri palube zahtijevat će vaše vještine vođenja, s potpalubom koja sadrži sve sobe vitalne za preživljavanje, dok se zabavna paluba fokusira na vaše posjetitelje, a flora i fauna pronađena na bio palubi pruža dovoljno resursa za preživljavanje, kao i dom gracioznih Drijada.

Nadvladajte svoje konkurente, jer niste sami na Svemirskoj postaji. Sabotirajte ekonomiju svojih protivnika ili ih napadnite svojim mehaničkim jedinicama, vodite trgovinu i čuvajte se svemirskih pirata koji se žele ukrcati na vašu postaju.

Dinamični pripovjedač AI “VAL” reagira na vaše odluke i uvijek je uz vas i riječima i djelima – i povremenim krajnje nekvalificiranim komentarom.

Uz opsežnu kampanju za jednog igrača, čeka vas individualno podesivi sandbox način, kao i natjecateljski i kooperativni način za više igrača za do četiri igrača.

Earn 23 InfoStars worth 1,15 
SKU: 4020628712402 Kategorija: