The Medium (PC)

Original price was: 49.99 €.Current price is: 44.99 €.

Otkrijte mračnu misteriju koju samo medij može riješiti. Istražite stvarni svijet i svijet duhova u isto vrijeme. Upotrijebite svoje psihičke sposobnosti da riješite zagonetke koje obuhvaćaju oba svijeta, otkrijte duboko uznemirujuće tajne i preživite susrete s The Mawom – čudovištem rođenim iz neizrecive tragedije.

The Medium je psihološka horor igra u trećem licu koja ima patentirano igranje u dvostrukoj stvarnosti i originalni soundtrack koji su skladali Arkadiusz Reikowski i Akira Yamaoka.

Značajke:
POSTANITE MEDIJA
Posjedujte jedinstvene psihičke sposobnosti rezervirane za one s darom. Putujte između stvarnosti ili ih istražujte obje u isto vrijeme. Iskoristite iskustvo Izvantjelesnog da istražite mjesta na koja vi u stvarnom svijetu ne možete otići. Stvorite energetske štitove i isporučite snažne duhovne udare kako biste preživjeli duhovni svijet i njegove izvanzemaljske opasnosti.

POGLEDAJTE ŠTO SE KRIJE
Zaronite duboko u zrelu i moralno dvosmislenu priču, u kojoj ništa nije onako kako se čini i u kojoj sve ima drugu stranu. Kao medij vidite, čujete i doživljavate više od drugih, a sa svakom novom perspektivom mijenjat ćete svoju percepciju o onome što se dogodilo u Niwa resortu.

IGRAJTE U DVA SVIJETA ISTOVREMENO
Nikada prije viđeno i službeno patentirano igranje koje se odvija u dva svijeta prikazana u isto vrijeme. Istražujte fizički svijet i svijet duhova istovremeno i upotrijebite interakcije između njih za rješavanje zagonetki dvostruke stvarnosti, otključavanje novih puteva i buđenje sjećanja na prošle događaje.

UĐITE U MRAČNU STVARNOST NADAHNUTU BEKSINSKIM
Duhovni svijet Medijuma tamni je zrcalni odraz naše stvarnosti, sumorno i uznemirujuće mjesto gdje se naša nekažnjena djela, zli porivi i podle tajne manifestiraju i mogu poprimiti oblik. Ovaj je svijet izmišljen i dizajniran prema inspiraciji slikama Zdzislawa Beksinskog, poljskog distopijskog nadrealista međunarodno priznatog po svom osebujnom i upečatljivo zlokobnom stilu.

GLAZBA TAMAOKA & REIKOWSKI
Uronite u uznemirujuću i opresivnu atmosferu igre zahvaljujući originalnom ‘dvostrukom’ soundtracku koji su sukreirali Akira Yamaoka i Arkadiusz Reikowski. Yamaoka-san je legendarni japanski skladatelj najpoznatiji po svom radu na serijalu Silent Hill; Reikowski je nominiran za Hollywood Music in Media Awards koji je radio na tako hvaljenim horor igrama kao što su Blair Witch, Layers of Fear i Observer. Sada udružuju svoje kreativne snage za glazbu i pjesme The Mediuma.

Earn 23 InfoStars worth 1.15 
SKU: 4020628684730 Kategorija: