WRC 10 (PC)

29.99 

Pozdravljena od strane recenzenata i profesionalnih vozača, simulacija terenskih utrka koja postavlja standarde je ponovno osmišljena! Dosegnite pobjedničko postolje u sezoni 2021. i proslavite 50. godišnjicu natjecanja, ponovno proživite vrhunce za volanom legendarnih automobila.

Za proslavu 50. godišnjice prvenstva, WRC 10 nudi potpuno novo izdanje Anniversary, prepuno novih sadržaja i senzacija. Ponovno proživite najintenzivnije trenutke od 1973. do danas! WRC 10 Povijest način rada stavlja vaše vozačke talente na test kroz 19 povijesnih događaja koji od vas zahtijevaju prilagodbu uvjetima utrke u svakom vremenskom razdoblju.

Nikad prije viđen sadržaj za WRC:
4 nova relija 2021.: Estonija, Hrvatska, Belgija i Španjolska

6 povijesnih relija uključujući Akropolu, San Remo, Njemačku i Argentinu

120 brzinskih ispita

52 službena tima iz sezone 2021. (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)

20 legendarnih automobila iz Alpine, Audija, Lancie, Subarua, Forda, Mitsubishija, Toyote i drugih…

Career Mode, jednoglasno hvaljen kao jedan od najbolje razvijenih i najcjelovitijih u trkaćim igrama, također je sveobuhvatno nadograđen i sada uključuje uređivač boja, tako da možete stvoriti vlastiti tim i dodati svoje boje suvremenim automobilima!

S hiper-realističnim i ultra-preciznim fizičkim motorom, WRC 10 je učinio osjećaj vožnje još boljim, s boljom aerodinamičkom silom, turbo i upravljanjem kočnicama, na svim podlogama. Dizajn zvuka također je preinačen kako bi se pojačalo uranjanje.

Posebno natjecateljski eSport, s dnevnim i tjednim izazovima i klubovima tako da možete kreirati vlastita natjecanja, vozači se mogu mjeriti sa zajednicom na svojim razinama.

Earn 15 InfoStars worth 0.75 
SKU: 3665962009941 Kategorija: