THRUSTMASTER T.RACING SCUDERIA FERRARI EDITION GAMING HEADSET MULTIFORMAT

Original price was: 99.99 €.Current price is: 89.99 €.

Dio Thrustmasterovog trkaćeg ekosustava

T.Racing Scuderia Ferrari Edition pridružuje se Thrustmasterovim postojećim trkaćim proizvodima koji su službeno licencirani od strane Ferrarija.

Više informacija

Vrhunski zvuk
T.Racing Scuderia Ferrari Edition iznimno je kvalitetan komad dodatne opreme koji zadovoljava stroge kriterije kvalitete.
Prilikom dizajniranja ovih slušalica s mikrofonom, željeli smo osigurati najbolji mogući zvuk u svakom pogledu.
Dva zvučnika od 50 mm osiguravaju kristalno čist zvuk bez izobličenja. Zvuk koji igrač doživljava upravo je ono što su programeri željeli, zahvaljujući stabilnoj krivulji frekvencijskog odziva optimiziranoj za raznoliko igranje i besprijekornoj ravnoteži između basa i srednjeg tona i visokih tonova. Glasnoća se može podešavati izravno na slušalicama.

Udobnost i performanse
Ove slušalice s mikrofonom dizajnirane su za sprječavanje problema s kojima se često susreću i pravi i računalni vozači.
Uši su obuhvaćene mekim jastučićima koji sadrže sloj gela i tako hlade glavu vozača čak i tijekom najdužih sesija igranja.
Ove komponente također pružaju pasivnu zvučnu izolaciju.
Traka za glavu kombinira jastučiće od umjetne kože i plastičnu strukturu kako bi se osigurala udobnost i izdržljivost.

Univerzalni, vrlo kompatibilan uređaj
T.Racing Scuderia Ferrari Edition osigurava široku kompatibilnost jer se može koristiti s PlayStation 4, Xbox One, PC i Mac. Ove se slušalice također mogu koristiti s 3DS, Switch, PlayStation Vita, tabletima i telefonima (uključujući pozive!).

Odličan mikrofon
Usmjereni mikrofon hvata samo više glasova i tako omogućuje savršenu komunikaciju s vašim suputnicima. Mikrofon se može ukloniti i prilagoditi svim veličinama i oblicima glave. Glasnoća mikrofona može se podesiti izravno s kabela.

Dimenzija: 245x 235x 115 mm
Težina: 712 g

Earn 45 InfoStars worth 2.25 
SKU: 3362934001773 Kategorije: ,