Marvo KG946 Gaming Mechanical Keyboard

49,99 

MARVO KG946 mehanička je gaming tipkovnica s RGB osvjetljenjem, kožnim naslonom za ručni zglob i nevjerojatnom izdržljivošću. Zrakoplovni čelični okvir i crveni prekidači koji podnose milijune pritisaka osiguravaju dug život i glatku upotrebu. Svi pritisci tipki bit će ispravno prepoznati i snimljeni jer tipkovnica ima N-key Rollover i ima 19 anti-ghosting tipki. Tipkovnica sadrži poluprozirne kapice koje su proizvedene pomoću dvostupanjskog procesa injekcijskog prešanja, što ih čini vrlo izdržljivima, UV neosjetljivima i otpornima na habanje. RGB osvjetljenje kroz tipke pridonosi spektakularnom izgledu.
Meko podstavljeni kožni oslonac za zapešće osigurava savršeno pristajanje i potporu za vaše zapešće tijekom sati igranja, eliminirajući umor i osiguravajući udobnost. Možete birati između ukupno 21 zadanog svjetlosnog efekta, au načinu snimanja možete osvijetliti svaku pojedinačnu tipku i stvoriti vlastiti svjetlosni efekt bez softvera.
Tipkovnica MARVO KG946 kompatibilna je sa svim glavnim sustavima kao što su Windows, Mac i Linux bez potrebe za softverom. To znači da ga možete jednostavno priključiti i odmah koristiti.

Earn 25 InfoStars worth 1,25 
SKU: 6932391923542 Kategorije: ,