Alan Wake 2 Deluxe Edition PS5

Original price was: 79.99 €.Current price is: 69.99 €.

22/10/2024.

Niz ritualnih ubojstava prijeti Bright Fallsu, malom gradu okruženom divljinom pacifičkog sjeverozapada. Saga Anderson, iskusna agentica FBI-a s reputacijom rješavanja nemogućih slučajeva dolazi istražiti ubojstva. Andersonov slučaj pretvara se u noćnu moru kada otkrije stranice horor priče koja se oko nje počinje obistinjivati.

Alan Wake, izgubljeni pisac zarobljen u noćnoj mori izvan našeg svijeta, piše mračnu priču u pokušaju da oblikuje stvarnost oko sebe i pobjegne iz svog zatvora. S mračnim užasom koji ga lovi, Wake pokušava zadržati zdrav razum i pobijediti vraga u njegovoj igri.

Anderson i Wake dva su heroja na dva očajnička putovanja u dvije odvojene stvarnosti, povezani u srcu na načine koje ni jedno od njih ne može razumjeti: odražavaju jedno drugo, ponavljaju jedno drugo i utječu na svjetove oko sebe.

Potaknuta horor pričom, nadnaravna tama napada Bright Falls, kvareći lokalno stanovništvo i prijeteći voljenima i Andersona i Wakea. Svjetlost je njihovo oružje — i njihovo sigurno utočište — protiv tame s kojom se suočavaju. Zarobljeni u zlokobnoj horor priči u kojoj postoje samo žrtve i čudovišta, mogu li se probiti i postati heroji kakvi trebaju biti?

Fizička verzija Alan Wake 2 Deluxe Edition uključuje sljedeće:

Fizička igra Alan Wake 2
Proširenja Night Springs i Lake House
Deluxe izdanje kozmetike i predmeta: Nordic Shotgun Skin za Sagu, Crimson Windbreaker za Sagu, Celebrity Suit za Alana, Parliament Shotgun Skin za Alana i Lantern Charm za Sagu
Alan Wake Remastered (Digitalno izdanje – uključeno kao dar uz kupnju DLC-a na vaučeru)

Earn 35 InfoStars worth 1.75 
Kategorije: ,