Assassin’s Creed Shadows SPECIAL EDITION (PS5)

Original price was: 79.99 €.Current price is: 64.99 €.

15/11/2024.

*BONUS*: Prednaručite sada kako biste dobili bonus misiju Thrown to the Dogs.* SPECIAL EDITION uključuje: – Osnovnu igru. – Sekiryu paket likova koji uključuje opremu i setove oružja za Yasukea, Sekiryu zvijer i dranguliju Dragon Tooth.

OPIS – Istražite zadivljujući otvoreni svijet feudalnog Japana, od spektakularnih gradova dvoraca i užurbanih luka do mirnih svetišta i ratom opustošenih krajolika. Pustolovina kroz nepredvidivo vrijeme, promjenjiva godišnja doba i reaktivna okruženja. – Postanite Naoe, shinobi ubojica, i Yasuke, legendarni samuraj, dok doživljavate njihove uzbudljive priče i svladavate njihove komplementarne stilove igre. Kao Naoe, upotrijebite skrivenost da izbjegnete otkrivanje i agilnost da zbunite svoje neprijatelje. Kao Yasuke, udarite svoje neprijatelje smrtonosnom preciznošću i snagom. Otključajte nove vještine, opremu i napredak neovisno za svakog lika. – Učinite informacije svojim oružjem dok istražujete svijet i izgradite vlastitu mrežu špijuna koji će vam biti oči i uši na svim lokacijama u lovu na vašu sljedeću metu. Usput regrutirajte nove saveznike s jedinstvenim sposobnostima koji će vam pomoći u izvršenju misija. – Stvorite potpuno prilagodljivo skrovište za svoju rastuću shinobi ligu dok trenirate svoju posadu, izrađujete novu opremu, komunicirate s ključnim likovima i birate izgled svoje baze, ukrase i dodatke.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI: Ponuda je podložna promjenama. Sadržaj može biti dostupan za kupnju i/ili kao poklon(a) odvojeno prema Ubisoftovom nahođenju u bilo koje vrijeme. *Za otkup digitalnog sadržaja potrebni su internetska veza i Ubisoft račun.

Earn 33 InfoStars worth 1.65 
SKU: PS5X-0391 Kategorije: , ,