Assassin’s Creed Valhalla Ragnarök Edition PS5

29,99 

ASSASSIN’S CREED VALHALLA RAGNAROK EDITION SADRŽI:

  • Assassin’s Creed Valhalla igru na disku
  • Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök download kod

ASSASSIN’S CREED VALHALLA

Postanite legendarni vikinški ratnik othranjen na pričama o bitkama i slavi. Napadajte svoje neprijatelje, razvijajte svoje naselje i povećavajte svoju političku moć i zaradite svoje mjesto među bogovima u Valhalli.

Napredna RPG mehanika omogućuje vam da oblikujete razvoj svog lika i utječete na svijet oko vas. Svaka odluka koju donesete, od političkih saveza i borbenih strategija do razgovora i razvoja opreme, određuje kako će izgledati vaš put prema slavi.

Izgradite i unaprijedite zgrade koje se mogu detaljno prilagoditi, uključujući vojarne, kovačnice, studije za tetoviranje i mnoge druge. Regrutirajte nove članove da se pridruže vašem klanu i personalizirajte svoje vikinško iskustvo.

GLAVNE ZNAČAJKE:

  • Krvave bitke – Rukujte dvama snažnim oružjima kao što su sjekire, mačevi pa čak i štitovi i doživite bezobziran način borbe vikinških ratnika.
  • Otvoreni svijet iz mračnog doba – Plovite od okrutnih i tajanstvenih obala Norveške do prekrasnih, ali zabranjenih kraljevstava Engleske i još dalje.
  • Predvodite legendarne napade – Pokrenite ogromne napade diljem Engleske. Predvodite svoj klan u napade iznenađenja sa svojih dužnih brodova i zatim blago odnesite svom narodu.

ASSASSIN’S CREED VALHALLA: DAWN OF RAGNARÖK

U Assassin’s Creed® Valhalla: Dawn of Ragnarök, najambicioznijem proširenju u povijesti serijala, Eivor mora prihvatiti svoju sudbinu kao Odin, nordijski bog bitke i mudrosti. Oslobodite nove božanske moći dok se upuštate u očajničku potragu kroz svijet koji oduzima dah. Dovršite legendarnu vikinšku sagu i spasite svog sina suočenog s propastima bogova.

Počinje rat. Svijet završava. Ovo je zora Ragnaröka.

Nema na zalihi

SKU: PS5X-0137 Kategorije: ,