Forspoken PS5

72.86 

Nakon što je misteriozno napustila New York, Frey Holland se nalazi u drevnoj zemlji zvanoj Atia. Frey neočekivano otkriva čarobni nakit na svojoj ruci, obdaren darom govora, a također u sebi otkriva čarobni dar kojim se može putovati prostranstvima Atie. Službeno krstivši novog metalnog prijatelja narukvicu, Frey kreće na putovanje u nadi da će pronaći put kući.

Ubrzo Frey saznaje da je svojedobno ova prekrasna zemlja cvjetala pod vodstvom milostivih vladara – tanata, ali ju je onda nemilosrdno osakatila neka zla sila. Došla je magla pretvarajući obične životinje u krvožedna stvorenja, ljude u čudovišta, a velikodušne zemlje u opasne i podmukle.I ti isti tanti još uvijek vladaju svakom svojom zemljom – ali sada su postale lude i nepoštene čarobnice.

Frey nije pod utjecajem magle i očajnički želeći pronaći odgovore na svoja pitanja, nevoljko pristaje pomoći posljednjim preostalim stanovnicima Atie, koji u njoj vide jedinu nadu za budućnost. U ovim čudnim i podmuklim zemljama, Frey će morati uroniti u ponor prljavštine, boriti se sa zastrašujućim stvorenjima, izazvati same tante i saznati istinu koja će joj dati puno više nego što se nadala.

  • Junakinja koja ne želi biti heroina : Krenite na nezaboravno putovanje s Frey, koja se neočekivano našla u prekrasnom izvanzemaljskom svijetu i sada traži put kući.
    Otkrijte misterije Atie dok se probijate kroz maglu i postupno ovladajte Freyinim moćnim sposobnostima.

  • Prekrasan i brutalan otvoreni svijet: Istražite ogromna prostranstva Atie, prekrasnog svijeta punog nezaboravnih krajolika i nevjerojatnih stvorenja oživjelih zahvaljujući zadivljujućoj grafici i vrhunskoj tehnologiji. Istražite teritorije izobličene magijom, do kojih je došla tajanstvena mračna sila.

  • Intuitivan i magijom poboljšan parkour sustav: Penjite se na zidove, prelazite ponore, skačite s vrtoglavih visina i vrtite se kroz goleme otvorene prostore.
    Freyine jedinstvene sposobnosti pomažu joj da se lako i slobodno kreće svijetom igre. 

  • Vaš vlastiti arsenal čarolija: Borite se protiv zastrašujućih stvorenja s bogatim arsenalom magičnih sposobnosti. Na raspolaganju su vam mogućnosti za svaki stil borbe, od dinamične improvizacije do pomno osmišljene strategije

Nema na zalihi

SKU: 3202111112 Kategorije: ,