Goat Simulator 3 – Goat in The Box Edition (PS5)

69.99 

Goat Simulator 3 potpuno je nova akcijska igra u trećem licu u kojoj postajete doslovna KOZA. Baš kao i prvi Goat Simulator, morat ćete se penjati, udarati glavom i lizati svoj put preko otvorene karte svijeta – ovaj put sa svim novim područjima, izazovima i događajima koje treba otkriti.

Igra će imati poznatog protagonista onima koji su upoznati s originalnim Goat Simom – Pilgor se vratio! I ovaj put dovodi svoje stado da istražuje i uništava svijet s njim. Goat Simulator 3 omogućit će vam da pozovete do tri prijatelja da zajedno istražuju, igraju mini igrice i pustoše svijet.

Značajke igranja:

ISTRAŽIVANJE: divovski novi svijet Goat Simulator 3 ima mnogo toga za otkriti – skrivene tajne, misije, kolekcionarstvo i još mnogo, mnogo više! Koristite svoje četiri noge ili se zakopčajte za vožnju svog života jer sve koze mogu voziti automobile! (*Ne u stvarnom životu.)

KAOS I REAKTIVNOST: Izazovite sve vrste haosa dok ližete, udarate glavom, rušite se i eksplodirate na svom putu po karti. Testirajte granice svjetske fizike i komunicirajte s objektima za… iznenađujuće rezultate.

JARČEVI: Igraš kozu! Pilgor, točnije. No, također ćete imati priliku nositi kožu mnogih drugih ‘koza’. Visoke koze, ukusne koze – sve koze kakve očekujete i više od toga.

IGRAČ ZA VIŠE IGRAČA: i vaši prijatelji igraju kao koze! Goat Simulator 3 ima suradnju za 4 igrača, lokalno ili online. Moći ćete putovati kroz otvoreni svijet zajedno, izazivati ​​mnogo nestašluka i sudjelovati u 7 zabavnih mini-igara za više igrača.

PRILAGOĐAVANJE: Igrači mogu u potpunosti prilagoditi glavu, leđa, stopala, tijelo, rogove i krzno svoje koze s više od 300 različitih predmeta za odabir – od toaletnog papira do poslužavnika za čaj… i drugih stvarnih odjevnih predmeta, ako želite biti takvi.

VIŠE: Novi NPC-ovi s kojima se možete petljati, nova čudna i prekrasna fizika igre, kolekcionarski predmeti, uskršnja jaja, događaji, laži, izdaja, slomljeno srce i još puno toga čeka.

*Potrebno je članstvo u PlayStation Plus za pristup online igri za više igrača.

Izdanje Goat in a Box uključuje:

· Gustom Goat Box

· Koza plišana

· Steelbook

· Diskovi s igrama i zvučnim zapisima

· Dvostrani poster

· 3 razglednice

· Oprema prije vimena

· Remastered skinovi: Old School Pilgor, MMO, GoatZ, Waste of Space, PayDay

· Digitalni zvučni zapis

· Datoteke za 3D ispis (samo za PC)

Earn 35 InfoStars worth 1.75 
SKU: 4020628641085 Kategorije: , ,