God of War: Ragnarok Jotnar Edition PS4/PS5 + Preorder Bonus

Original price was: 265.31 €.Current price is: 252.04 €.

Kratos i Atreus kreću na mitsko putovanje u potrazi za odgovorima i saveznicima prije dolaska Ragnaröka.

Iz studija Santa Monica Studio stiže nastavak hvaljene igre God of War (2018). Kratos i Atreus moraju se zaputiti u svaki od devet svjetova u potrazi za odgovorima kako bi se pripremili za sudbinsku bitku koja će okončati svijet.

Kratos i Atreus obići će devet svjetova u potrazi za odgovorima dok se snage Asgarda pripremaju za rat. Putem će istraživati fascinantne mitske krajolike, okupiti saveznike iz svih svjetova i suočiti se sa zastrašujućim neprijateljima u liku nordijskih bogova i čudovišta. Kako se prijetnja Ragnaröka sve više bliži, Kratos i Atreus morat će birati između sigurnosti svoje obitelji i sigurnosti svjetova…

  • Oni koji prkose sudbini – Atreus traži znanje koje će mu pomoći razumjeti proročanstvo o “Lokiju” i vlastitoj ulozi u Ragnaröku. Kratos mora odlučiti hoće li biti sputan strahom od ponavljanja vlastitih grešaka ili će se osloboditi prošlosti i postati otac kakav Atreusu treba.
  • Ratno oružje – Sjekira Levijatan, Mačevi kaosa i Zaštitnički štit opet su tu, kao i mnoštvo novih sposobnosti za Kratosa i Atreusa. U borbi s bogovima i čudovištima iz svih devet svjetova Kratosu će njegove ubojite spartanske vještine biti potrebnije no ikad kako bi zaštitio svoju obitelj.
  • Istražuj svjetove – Putuj opasnim i predivnim krajolicima i suočavaj se s najrazličitijim neprijateljski nastrojenim stvorenjima, čudovištima i nordijskim bogovima dok Kratos i Atreus traže odgovore i saveznike.

JOTNAR EDITION UKLJUČUJE:

PREORDER BONUS:

Nema na zalihi

SKU: 3202111149 Kategorije: , , ,