Heavy Duty Challenge (PS5)

34.99 

Ova igra simulacije ekstremne terenske vožnje daje vam priliku da manevrirate pravim kamionima s dozvolom po zahtjevnom terenu kako biste se natjecali na autentičnim lokacijama prvenstva. Precizna fizika i mehanika čine da se osjećate kao da ste stvarno za volanom dok prolazite kroz prepreke i dokazujete svoje vozačke vještine. Bilo da radije igrate s mišem i tipkovnicom, upravljačem ili gamepadom, Heavy Duty Challenge nudi punu podršku.

Istražite okruženja otvorenog svijeta i krenite na prohladnu vožnju po zemlji u svom omiljenom kamionu ili krenite u lov na smetlare kako biste otkrili sve tajne skrivene u tom području.

Birajte između 12 golemih i moćnih kamiona koji su rekreirani do vrlo detalja, svaki s jedinstvenim kabinama i autentičnom mehanikom. Svi kamioni temelje se na vozilima s legendarnog europskog prvenstva Truck Trial. Započnite s dvoosovinskim IFA W50 i napredujte do vrhunskog četveroosovinskog MAN TGS 35.48 kako biste svima pokazali da ste pravi.

Kupite nove kamione, nadogradite njihove sposobnosti i ne zaboravite držati korak s održavanjem: Popravite oštećenja na svojim kamionima kako biste zadržali svoju konkurentsku prednost. Popnite se na vrh ljestvice vodećih i postanite ultimativni pobjednik u vožnji kamiona!

Earn 18 InfoStars worth 0.90 
SKU: 4015918160551 Kategorije: ,