Insomnis – Enhanced Edition (PS5)

29.99 

Insomnis je horor igra u prvom licu usmjerena na rješavanje zagonetki za napredovanje kroz zastrašujuću atmosferu. Stara palača Castevet je upravo bila nenaseljena, mnoge misterije čekaju vas u jezivim zidovima ove stare rezidencije. Otkrijte tajne Insomnisa i borite se protiv vlastite sudbine u priči punoj intriga i užasa!

Joe Castevet je unuk poznatog engleskog znanstvenika po imenu Roman Castevet. Kada Roman umre, dvorac u kojem je živio oporučno ostavlja svom unuku. Kad stigne, Joe će početi istraživati ​​svaku sobu u potrazi za odgovorima. Kako sati prolaze, stara kuća postaje mračnije mjesto i on će otkriti da nije sam u voljenom domu svog djeda. Čekaju ga bezbrojne tajne i misterije!

Značajke:
Atmosferski horor: U dvorcu Castevet, sobe će se promijeniti i vaše najgore noćne more će oživjeti. Pobjegnite od svoje prošlosti prije nego što bude prekasno!

Analogne i digitalne zagonetke: Kombinirajući različite originalne mehanike, riješite razne složene zagonetke kako biste napredovali u potrazi za odgovorima.

Priča usmjerena na istraživanje: Uronite u moralno dvosmislenu pripovijest u kojoj ništa nije onako kako se čini. Mračne tajne čekaju vas u napuštenom dvorcu vašeg djeda.

Višestruki završeci: donosite odluke s oprezom, vaši će konačni izbori odlučiti o sudbini likova.

PS5 bit će poboljšana verzija uspješnog izdanja PS4, uključujući kompatibilnost s Dual Sense Controllerom iz PS5

Enchanced Edition uključuje posebne naslovnice, memorijske karte za igranje i knjigu koncepata

Earn 15 InfoStars worth 0.75 
SKU: 8437020062800 Kategorije: ,