Just Dance 2023 PS5

24.99 

Dobrodošli u novu eru plesa uz Just Dance® 2023 Edition! Sada s online multiplayerom, personalizacijom, 3D impresivnim svjetovima i novim pjesmama i modovima tijekom cijele godine*, možete doživjeti neprestanu plesnu zabavu tijekom cijele godine!

  • Online igra za više igrača – Igrajte Just Dance s kim god želite, gdje god se nalazili, s ovom potpuno novom značajkom! Pozovite do pet igrača za ples i saznajte tko ima najbolje pokrete.
  • Novo korisničko sučelje – Provedite više vremena plešući, a manje tražeći zahvaljujući novom, modernijem i intuitivnijem korisničkom sučelju. Sve je na jedan klik: popisi za reprodukciju, načini igre i pjesme!
  • Personalizirana iskustva – otključajte prilagođene sesije i pjesme prilagođene vašim preferencijama i navikama sviranja. Osim toga, Just Dance će pratiti vaš napredak i rezultate, tako da možete pokazati svoje plesne vještine! Just Dance 2023 vaša je plesna platforma na zahtjev!

*Dodatni sadržaj dostupan je postupno na ograničeno vrijeme tijekom 12 mjeseci nakon pokretanja igre. Potrebno je preuzimanje sadržaja i brza internetska veza.

Korištenje na Playstation-u: Samo kod za preuzimanje – Ovaj proizvod ne sadrži CD ili disk. Internetska veza, Ubisoft račun i Playstation™ Network račun potrebni su za iskorištavanje koda.

Nema na zalihi

SKU: PS5X-0179 Kategorije: ,