Just Dance 2025 (CIAB) PS5

35.99 

15/10/2024.

Okupite svoje prijatelje i obitelj da se opustite uz Just Dance! Bilo da se želite zabaviti, vježbati ili stvoriti posebne obiteljske trenutke, Just Dance 2025 Edition ima za svakoga ponešto, s 40 vrućih novih pjesama.

 

40 NOVIH I ZABAVNIH PJESAMA ZA SVAKOGA

Za svačiji ukus ima ponešto u izdanju Just Dance 2025. Zaplešite uz hitove s vrha ljestvica, pop himne za zabave, klasike za sva vremena, viralne internetske fenomene i još mnogo toga, uključujući:

– “yes, and?” by Ariana Grande

– “Unstoppable” by Sia

– “Poker Face” by Lady Gaga

– “Basket Case” by Green Day

– “Calabria 2007” by Enur Ft. Natasja

 

LAGANO ILI INTENZIVNO, ODABERITE SVOJ IZAZOV

Bilo da igrate sa svojim prijateljima ili obitelji, postoji koreografija za svakoga, od lakih do zahtjevnijih. Neke pjesme čak nude različite razine težine ovisno o treneru kojeg odaberete.

UVIJEK IMA RAZLOGA ZA PLES, CIJELE GODINE*

Sudjelujte u tematskim sezonskim događajima tijekom cijele godine s novim i uzbudljivim pjesmama, posvećenom stazom napredovanja i novim nagradama.

NAČIN VJEŽBANJA ZA FITNESS ENTUZIJASTE

Započnite vlastitu fitness rutinu i vježbajte dok se zabavljate u načinu vježbanja. Ostanite motivirani praćenjem potrošenih kalorija i vremena provedenog u plesu.

JEDNA PLATFORMA SA SVIM SADRŽAJEM

Bez obzira posjedujete li vi ili vaši prijatelji Just Dance 2023 Edition, Just Dance 2024 Edition ili Just Dance 2025 Edition, svi igrači povezani su na istoj platformi. Ako posjedujete više izdanja, svi sadržaji su zajedno na istom mjestu!

Earn 18 InfoStars worth 0.90 
SKU: PS5X-0394 Kategorije: ,