Marvel’s Spider-Man 2 Collector’s Edition PS5

249.99  (1,884.00 kn)

Spider-Man, Peter Parker i Miles Morales vraćaju se u novu uzbudljivu avanturu u hvaljenoj Marvelovoj franšizi Spider-Man.

Njiši se, skači i koristi nova mrežasta krila za putovanje kroz Marvelov New York, brzo se prebacujući između Petera Parkera i Milesa Moralesa. Doživi različite scenarije i epske nove moći, dok kultni negativac Venom prijeti uništiti njihove živote, grad i one koje vole.

POVIJEST PRIČE O SPIDER-MANU

Nevjerojatna moć simbiota tjera Petera i Milesa da se suoče s krajnjim testom snage (s maskom i bez nje) usklađujući svoje živote, prijateljstva i dužnost da zaštite one koji trebaju zaštitu.

DOŽIVI DVA ZAIGRANA SPIDER-MANA

Brzo izmjenjuj oba Spider-Mana dok istražuješ još veći Marvelov New York.

Doživi Peterove nove simbiotske sposobnosti i Milesove eksplozivne moći bio-električnog otrova te otkrij nadogradivu, visokotehnološku opremu koja dubinski poboljšava iskustvo borbe i raznolikost igranja.

BORI SE PROTIV KULTNIH MARVELOVIH SUPER-ZLIKOVACA

Bori se protiv niza novih i kultnih zlikovaca, uključujući monstruoznog originalnog Venoma, nemilosrdnog lovca Kraven the Huntera, nepostojanog Lizarda i mnoge druge!

ISTRAŽI PROŠIRENI MARVELOV NEW YORK

Istraži Marvelov New York veći nego ikad prije, s dvije nove četvrti – Brooklynom i Queensom, ali i lokacijama poput Coney Islanda.

COLLECTOR’S EDITION:

Nema na zalihi

SKU: 3202112170 Kategorije: ,