Metaphor ReFantazio (PS5)

Original price was: 69.99 €.Current price is: 57.99 €.

11/10/2024.

Suočite se sa svojim strahovima, zauzmite prijestolje!

Od kreativnih umova koji stoje iza Persone 3, 4 i 5 dolazi Metaphor: ReFantazio, jedinstveni svijet mašte, u kojem će vaš protagonist putovati zajedno sa svojom vilinskom družicom, Gallicom, kako bi skinuo kletvu s izgubljenog princa kraljevstva. Upravljajte svojom sudbinom, suočite se sa svojim strahovima i probudite magične arhetipske moći koje leže uspavane u vašem srcu. Probuđenjem arhetipa, otključat ćete moć kanaliziranja i kombiniranja sposobnosti jedinstvenih klasa poslova. Ojačajte svoje veze i izgradite svoju družinu kako biste uništili moćne neprijatelje i otkrili pravu prirodu kraljevstva.

Glavne značajke:

– Idite na misije, ronite u tamnicu i lovite blago danju. Ojačajte odnose, izgradite veze i povećajte vrline noću. Mudro birajte svoje postupke, upravljanje vremenom ključno je za postizanje vašeg cilja.

– Vozite svog trkača rukavicama do dalekih tamnica i gradova širom prostranog svijeta. Otkrijte prekrasne krajolike popraćene zadivljujućom glazbom, impresivnim korisničkim sučeljem i scenama animea.

– Uzbudljiv sustav borbe na poteze s mješavinom akcije u stvarnom vremenu. Prilagodba zabave putem moći “Arhetipa” daje slobodu da personalizirate svoju avanturu.

-Tajanstvena i uzbudljiva priča odvija se u svijetu u kojem se ljudi moraju boriti protiv vlastite tjeskobe. Pridružite se Kraljevskom turniru s visokim ulozima koji obećava sate zadivljujućeg istraživanja i otkrivanja.

Earn 29 InfoStars worth 1.45 
SKU: PS5X-0398 Kategorije: , ,