MotoGP 22 Day1 Edition PS5

59.59 

Motori rade: idemo dobiti najviše imerzivno i autentično MotoGP™ iskustvo igranja ikad pokrenuto.  Virtualni i Stvarni nikada nisu bili tako uklopljeni!

 

Cijeli svijet MotoGP-a™

Istražite sve nove sadržaje MotoGP™ sezone 2022. Preko 120 vozača, više od 20 službenih staza i sve emocije službenog prvenstva čekaju vas.

A ako želite zaviriti u prošlost, više od 70 povijesnih prvaka omogućit će vam da proživite sve najbolje iz MotoGP™ povijesti.

 

 

Devet sezona 2009.

Ponovno živite jedno od najuzbudljivijih i najlegendarnijih prvenstava u povijesti MotoGP-a™!

Pred nama je 17 poglavlja, po jedno za svaki Grand Prix sezone 2009.! Stavite se u čizme legendi kao što su Rossi, Lorenzo, Stoner i Pedrosa na vrhuncu karijere. U svakoj epizodi suočit ćete se s različitim izazovima proživljavajući iz prve ruke najlegendarnije trenutke svjetskog prvenstva. Sve sadržaje upotpunit će više od 50 minuta pravih snimki na početku svakog poglavlja, u cijelosti pripovijedati i režirati Mark Neale, redatelj najboljih MotoGP™ dokumentarnih filmova.

Gdje su šampioni napravljeni

Postanite vozač koji ste oduvijek željeli biti s tutorijalima koji će vam pomoći da se brzo poboljšate kroz kratke sesije igranja ili uđete u MotoGP™ akademiju kako biste otkrili prvaka u vama! Kroz nove izazove igre naučit ćete sve trikove trgovine kako biste bili najbrži na svakoj stazi.

Živite najrealnije iskustvo igranja i prilagodite svoju vožnju

Duboko zaronite u najrealnije i uranjajuće MotoGP™ iskustvo ikad!

Od lica vaših junaka do restiliranja službenih kutija, svaki detalj je zbrinut kao nikada prije.

Stvorite vlastiti svijet u MotoGP™ videoigri i utrku još elegantnije: zahvaljujući 5 moćnih grafičkih urednika moći ćete prilagoditi svaki aspekt igre, od živaca do odijela vozača.

Planirajte svoj uspjeh s menadžerskom karijerom!

Stvorite vlastiti tim ili se pridružite službenom timu. Odaberite svoje osoblje i razvijte svoj bicikl za poboljšanje motora, okvira, aerodinamike i elektronike: preuzmite potpunu kontrolu nad svojim iskustvom igranja! Stvorite juniorski tim u Moto2™ i Moto3™: angažirajte menadžera tima, tehničkog direktora i vozača za postizanje novih ciljeva.

Novi multiplayer

Po prvi put u franšizi, moći ćete izazvati svog prijatelja u lokalnom Split-screen modu za 2 igrača: ne propustite ovu priliku!

A ako to nije dovoljno, uživajte u ludim cross-play bitkama na mreži!*

 

*Cross-play dostupan između konzola iste obitelji.

Nema na zalihi

SKU: 3202111121 Kategorije: ,