One Piece: Odyssey – Collector’s Edition (PS5)

Original price was: 159.99 €.Current price is: 144.99 €.

Avanture se nikad ne zaboravljaju

Pridružite se ovom potpuno novom RPG-u s novim dizajnom likova i čudovišta kojega je izradio Eiichiro Oda, autor ONE PIECE. Igra je također nadopunjena prekrasnom glazbom Motoija Sakurabe, skladatelja dobro poznatog po svojim raznim doprinosima video igrama kao što su serije Dark Souls i Tales.

Slomljena Thousand Sunny… Razbacani članovi posade… Luffyjev slamnati šešir…
Tijekom njihovog putovanja, Slamnate šešire, predvođene Monkeyjem D. Luffyjem, proguta velika oluja na moru. Završe na tajanstvenom otoku punom prirode usred oluje i razdvoje se jedno od drugog. Posada kreće na novo pustolovno putovanje ispunjeno čudima bijesne prirode, moćnim neprijateljima i neobičnim susretima s otočkim stanovništvom. Radite zajedno s Luffyjem i njegovom posadom da ponovno isplovite!

Glavne značajke:

TAJANSTVENI OTOK
Luffy odluči izvidjeti otok kako bi se susreo sa svojim raštrkanim članovima posade. Nailaze na razne misteriozne ruševine i nikad prije viđena čudovišta. Iako su uzbuđeni što će zajedno istražiti otok, stvari ubrzo poprimaju neočekivani preokret. Otkrijte i doživite originalnu priču!

SLAMNATI ŠEŠIRI KAO JEDAN
Porazite nove neprijatelje, razotkrijte misterije i iskopajte cijelu avanturu sa svojim omiljenim slamnatim šeširima! Osim Luffyja, možete igrati kao Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie i Brook!

RPG SA JEDNOM DIJELOM
Doživite misije i tamnice s autentičnim ONE PIECE prizvukom. Uživajte u onome što volite kod RPG-ova, ali sa svojim omiljenim likovima i originalnim dodirom iz ONE PIECE svemira.

Kolekcionarsko izdanje sadrži:
The Game: One Piece Odyssey disk s igrom ili kod u kutiji (za PC), dostupno na Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 i PC Preuzimanje
Luffy & Lim Figurica: Figurica 23×21 cm. Posebna figurica prikazuje dinamičnog Luffyja i Lima, okružene tajanstvenim kockama Waforda.
Ekskluzivni Steelbook: Steelbook je ukrašen i iznutra i izvana: simbolom Wafordovih kocki i pogledom na središnji svjetionik otoka.
Ekskluzivne razglednice: set od tri razglednice koje prikazuju važne uspomene iz One Piece priče
Kolekcionarska kutija se može otvoriti i postati pozadina za figuricu kolekcionarskog izdanja!
Deluxe paket: deluxe paket sadrži posebnu, ekskluzivnu Putujuću odjeću za Usoppa i 2 dodatna pribora za jačanje posade Slamnatog šešira.
100.000 bobica: može se potrošiti u igri za kupnju predmeta od trgovaca
Nadolazeći DLC: kupnja kolekcionarskog izdanja omogućit će vam da dobijete budući DLC One Piece Odyssey bez daljnjih troškova.

Earn 73 InfoStars worth 3.65 
SKU: 3391892023152 Kategorije: , ,