Park Beyond – Impossified Edition (PS5)

59.99 

U Park Beyond igrači mogu stvoriti park svojih snova, a da ih gravitacija ne sputava. Zahvaljujući pristupačnim kontrolama i modu kampanje vođenom pričom, igrači će naučiti kako upravljati parkom i izgraditi sve luđe vožnje i modularne podmetače.

Uz podršku Phila, entuzijastičnog veterana parka i Izzy, strogog, ali prijateljskog direktora, igrači će moći nadmašiti svoje najluđe snove.

Značajke:
PRATITE KAMPANJU VOĐENU PRIČAMA KAKO BISTE ŽIVJELI SAN ARHITEKTA PARKOVA
Mnoštvo šarenih i strastvenih likova vodit će igrače na putu do uspjeha. Ostvarite poslovna očekivanja i uravnotežite zabavu i profitabilnost kako biste svoju tvrtku u parku učinili nevjerojatnom uspješnom. Za veću slobodu, igrači mogu osloboditi svoju temu parka i najluđe vožnje u sandbox modu gdje je kreativnost jedina granica.

IMPOSSIFIC VOŽNJE I MODULARNA GRAĐEVINA PODSTAVNIKA
Zahvaljujući naprednom alatu za izradu tobogana, igrači imaju pristup desecima inovativnih modula za jednostavno stvaranje jedinstvenih tobogana s tisućama kombinacija. Uz pomoć vrhunskog odjela za istraživanje i razvoj, igrači također mogu unijeti dašak nemogućnosti u svoje ravne vožnje kako bi stvorili izvanredan zabavni park kakav dosad nije viđen.

PRONAĐITE I ODABERITE PRAVE UVIDE KAKO BISTE OPTIMIZIRALI VAŠE UPRAVLJANJE
U Park Beyondu možete duboko zaroniti u podatke. Kako bi stvorili park iznad očekivanja posjetitelja, igrači mogu pristupiti svojim podacima o troškovima, dobiti povratne informacije, provjeriti svoju listu želja i razinu zadovoljstva. Zahvaljujući opsežnim alatima za praćenje, igrači mogu optimizirati upravljanje svojim parkom prateći trendove posjetitelja, kreirajući dizajne trgovina, regrutirajući i upravljajući članovima osoblja, uvodeći marketinški proračun i svoja ulaganja u istraživanje i razvoj kako bi postigli uspjeh.
Sadržaj Impossified izdanja:

Igra
Stolna figurica
Kolekcionarska kutija
Artbook
Poster
Uzica i značka
Ekskluzivni SteelBook
Fizička i digitalna zvučna podloga
Ekskluzivne razglednice
Naljepnice
Sadržaj kolekcionarskog bonusa: Sadrži set BEYOND SEAS koji uključuje 10 ukrasnih predmeta kao što su gusarska zastava, top i gusarska animatronika kako biste mogli unijeti onu Ahoy gusarsku atmosferu u svoj park!
Deluxe bonus paket: Sadrži Park Beyond: ZOMBEYOND Impossification Set koji uključuje: jednu ravnomjernu vožnju i njenu impozantnu verziju.
Sezonska propusnica: The Park Beyond: godišnja propusnica omogućit će vam da dobijete 3 nadolazeća DLC-a.

Earn 30 InfoStars worth 1.50 
SKU: 3391892019766 Kategorije: ,