Prodeus (PS5)

29.99 

Prodeus je stara pucačina iz prvog lica, ponovno zamišljena korištenjem modernih tehnika i tehnologije renderiranja. Doživite kvalitetu koju biste očekivali od moderne AAA igre, dizajnirane s retro estetikom i igranjem koje se poziva na ograničenja nametnuta tehnologijom starijeg hardvera.

Igra ima ručno izrađenu kampanju od FPS veterana u industriji, co-op i natjecateljsku igru ​​za više igrača koja se oslanja na klasične modove i ugrađeni preglednik karte zajednice za trenutnu akciju s gotovo neograničenim razinama za igranje.

Pripremite se da obojite zidove u crveno. Ovo je Boomer Shooter koji ste čekali!

Značajke:
Retro izgled, moderno doba: pucačine iz prošlosti i sadašnjosti sudaraju se s grafikom koja kombinira današnju visokokvalitetnu 3D tehnologiju s retro vizualima. Doživite nevjerojatne eksplozije lo-fi piksela i visokotehnoloških efekata čestica dok se sukobljavate s Prodeancima i silama kaosa.

Čisti retro FPS kaos: pripremite se za brzu i mahnitu akciju bez prestanka. Probijajte se kroz horde stvorenja izazvanih kaosom koristeći arsenal klasičnog vrhunskog oružja.

Crvena kiša: poprskajte čelične zidove i vanzemaljske dvorane krvlju svojih neprijatelja. Doživite krvava uzbuđenja starijih strijelaca, biranih do 11 zahvaljujući Prodeusovom prekrasnom dementnom sustavu komadanja.

Razine koje je izradila zajednica: Otkrijte nove arene putem ugrađenog preglednika ispunjenog kartama koje je izradila zajednica i održavajte intuitivnu borbu svježom.

Multiplayer Mayhem: udružite se i sučelite se u raznim načinima za više igrača. Krenite u kampanju u co-op igri za 4 igrača i zaronite u okršaj u Deathmatchu za 16 igrača, Team Deathmatchu, CTF-u i više—a zatim podignite stvari na višu razinu stvaranjem i dijeljenjem prilagođenih načina igre.

Frag to the Music: Pucajte krvne žile slušajući nabrijani metalni soundtrack retro FPS skladatelja Andrewa Hulshulta (DOOM Eternal: The Ancient Gods, Dusk, Amid Evil) koji dinamički mijenja brzine kako bi pratio vaše radnje.

Earn 15 InfoStars worth 0.75 
SKU: 5056635600585 Kategorije: ,