PS5 NBA 2K22

459.00 kn

10/09/2021.

ULAZITE U PRAVU IGRU – Igrajte kao svoje omiljene NBA i WNBA momčadi i zvijezde i iskusite autentičnost profesionalne košarke na najvišim razinama. Uz najbolju vizualnu prezentaciju u klasi i AI igrača, najnovije popise i povijesne momčadi i još mnogo toga, igra se nikada nije osjećala stvarnijom i cjelovitijom nego u NBA 2K22. Osjetite energiju navijača, žestinu natjecanja i beskrajnu zabavu jednog od najdubljih sportskih proizvoda u igrama danas.  Zakoračite u cipele ambicioznog ballera u MyCAREER-u i urežite svoj put do Nacionalnog košarkaškog saveza na putovanju hooludskog hoopera. Upoznajte prijatelje izvan terena i neprijatelje na terenu jer vaš uspon na vrh zahtijeva različite preokrete. Hoćete li se proslaviti na koledžu ili profesionalno razvijati igru ​​u NBA G ligi – ili oboje? Ili ćete sa sigurnošću odvesti svoju igru ​​izravno u NBA? To je u potpunosti vaša priča.  BUDITE DIO VELIKE HOOPS ZAJEDNICE – Bilo u gradu (za PlayStationⓇ5) ili u susjedstvu (za PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch i PC), živite svoj košarkaški život u najvećoj i najživljijoj zajednici obruča na svijetu. Uz svoj MyPLAYER uključite se u posao, predstavite i dominirajte na terenima. Možete trenirati u Gatorade objektu za obuku, pokupiti najnoviju opremu na SWAG’S-u i natjecati se tijekom cijele godine u raznim događanjima. Budite baller koji želite biti u vlastitom košarkaškom centru NBA 2K. ● IZGRADITE SVOJU EKIPU IZ SNOVA – Stvorite ultimativni fantasy spisak današnjih NBA zvijezda i jučerašnjih legendi u MyTEAM-u. Izuzetno korisno iskustvo prikupljanja i natjecanja, MyTEAM kombinira uzbuđenje otkrivanja i dobivanja vaših omiljenih karata igrača i intenzitet preuzimanja najboljih sastava koje MyTEAM zajednica može ponuditi. Igrajte, zarađujte, izrađujte i natječite se kroz izazove, turnire i još mnogo toga.

Prednaruči NBA 2K22 odmah i osigurajte svoj exkuzivni bonus sadržaj! Pokrenite svoje NBA 2K22 iskustvo sa dodatnih 2,000 VC i pronađite svoj savršen shot u MyTEAM-u.

 

  • Prednaruči NBA 2K22 odmah i osigurajte svoj exkuzivni bonus sadržaj! Pokrenite svoje NBA 2K22 iskustvo sa dodatnih 2,000 VC i pronađite svoj savršen shot u MyTEAM-u.
  • Bonus uključuje :
  • 2,000 VC
  • 1x MyTEAM free agent card – 95 rated Dirk Nowitzki card
  • 5 MyTEAM Tokens