Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction Guardian Edition PS5

19.99 

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction je kooperativna taktička pucačina iz prvog lica za do 3 igrača.

Okupite svoj elitni tim Rainbow Six operativaca kako biste pokrenuli upade u nepredvidive zatvorene zone i otkrili tajne iza smrtonosne i stalno evoluirajuće Archaeans vanzemaljske prijetnje. Znanje, suradnja i taktički pristup vaše su najbolje oružje.

 

PREDVODITE ELITNE RAINBOW SIX OPERATIVCE 

Odaberite između 18 Rainbow Six operativaca. Svaki operativac ima specifičan skup oružja, naprava i sposobnosti za učenje i svladavanje. Nakon završetka svake misije, vaš će operativac dobiti pristup novim nadogradnjama oružja, vještinama i sposobnostima

 

RISKIRAJTE SVE U NEPREDVIDIVIM ZATVORENIM ZONAMA

S izborom od 12 jedinstveno dizajniranih mapa postavljenih u četiri regije diljem SAD-a, koje sadrže dinamične izazove, neprijatelje, mjesta pojavljivanja, a opasnosti su nepredvidive i stalno se razvijaju. Što dublje idete to su nagrade bogatije, ali veći su rizici s kojima će se vaš tim suočiti.

Oni koji ne uspiju doći do točke izvlačenja naći će svog operatera MIA, što ih čini privremeno nedostupnim za buduće misije.

 

BUDDY PASS

Svaka kopija igre omogućuje Vam da pozovete 2 Ubisoft prijatelja da se pridruže vašim online igrama i igraju u vašem timu tijekom razdoblja od 14 dana. Ponuda i datumi podložni su promjenama. Primjenjuju se ograničenja, uključujući dostupnost, tehnička ograničenja i ograničenja sadržaja. Značajke Buddy Pass-a mogu se razlikovati. Više informacija ovdje: https://ubi.li/BuddyPass

 

Nema na zalihi

Kategorije: ,