Stellar Blade PS5

Original price was: 79.99 €.Current price is: 71.99 €.

Spasi čovječanstvo od izumiranja u ovoj uzbudljivoj akcijskoj pustolovini vođenoj pričom.

Budućnost čovječanstva balansira na vrhu oštrice. Opustošena čudnim, moćnim stvorenjima, Zemlja je ostala napuštena, a ono što je ostalo od desetkovane ljudske rase pobjeglo je u Koloniju u svemiru.

Nakon putovanja iz Kolonije, vojna padobranka Eve stiže na puste ostatke našeg planeta s jasnom misijom: spasiti čovječanstvo vraćanjem Zemlje od NA:tiva – zlokobne sile koja ju je opustošila.

Ali dok se Eve hvata u koštac s jednim po jednim Na:tivom i spaja misterije prošlosti dok istražuje ruševine ljudske civilizacije, shvaća da njezina misija nije tako jednostavna. Zapravo, gotovo ništa nije onako kako se čini…

GLAVNE ZNAČAJKE:

  • Uzbudljiva akcija oštra poput mača – Uključi se u nevjerojatno brzu borbu dok krčiš put kroz ostatke Zemlje i suočavaš se s epskim susretima s glavnim neprijateljima koji u jednakoj mjeri zahtijevaju i inteligenciju i snagu. Oslobodi graciozne, ali brutalne kombinacije napada i otključaj nove poteze kako napreduješ, vještine možeš prilagođavati svom stilu igre. Nadogradi Evino oružje kako bi povećao svoje šanse dok svaka bitka s glavnim neprijateljem postaje sve zahtjevnija.
  • Nevjerojatan vizualni doživljaj – Uživi se u vrlo detaljan postapokaliptični svijet koji spaja ljepotu i užas kako bi stvorio nešto spektakularno. Istraži prekrasna okruženja nadahnuta znanstvenom fantastikom dok likovi i kreacije poznatog korejskog umjetnika i direktora studija Shift Up, Kima Hyunga Taea oživljavaju pomoću grafičke snage konzole PlayStaton®5.
  • Duboka, nezaboravna pustolovina – Otkrij očaravajuću priču ispunjenu ozbiljnim temama, misterijima i njihovim otkrivanjem. Prihvati nemilosrdan tempo bez vremena za stanku između trenutaka u kojima se donose ključne odluke koje mijenjaju priču. Eve u potpunosti vjeruje u svoju misiju. Ali dok uništava svoje neprijatelje nemilosrdnom snagom dok u isto vrijeme stvara bliske veze s nekolicinom prijatelja koji su na njezinoj strani, naposljetku će joj se postavljati pitanja o tome što doista znači biti čovjek.

PREORDER BONUS:

  • Rano otključavanje Planet Diving Suita za EVE.
  • Rano otključavanje Classic Round Glassesa za EVE.
  • Rano otključavanje Ear Armor Earrings za EVE.
Earn 36 InfoStars worth 1.80 
SKU: 3202112253 Kategorije: , ,