Suicide Squad: Kill the Justice League PS5

Original price was: 79.99 €.Current price is: 39.99 €.

Igraj kao član skupine Suicide Squad i pokušaj srediti najveće svjetske DC superjunake, članove skupine Justice League.

Suicide Squad: Kill the Justice League akcijska je pustolovna pucačina u trećem licu koja definira žanr, i koja nam stiže iz studija Rocksteady Studios, tvorca hvaljenog serijala Batman: Arkham.

Izvorna priča u igri Suicide Squad: Kill the Justice League smještena je u prostrani otvoreni svijet Metropolis u kojemu četiri superzlikovca pokušavaju presresti agresivnu vanzemaljsku silu, a superjunaci su se laserski usredotočili na uništavanje grada kojeg su nekad na smrt branili. Svo to vrijeme članovi skupine Suicide Squad moraju voditi računa o smrtonosnim eksplozivima koji su usađeni u njihove glave, a mogu eksplodirati na prvi znak neposluha.

Svaki član tima ima svoje vlastite sposobnosti kretanja uz koje može slobodno istraživati dinamičan, otvoreni svijet Metropolisa, prilagođavati mnoštvo različitog oružja i usvajati različite vještine.

Pokušaj sam srediti skupinu Justice League u samostalnom načinu igranja ili se udruži s prijateljima i pokušaj to napraviti u suradničkom multiplayer načinu igranja.

Ne budi junak.

Earn 20 InfoStars worth 1.00 
SKU: PS5X-0101 Kategorije: ,