The Last of Us Part II Remastered PS5

Original price was: 49.99 €.Current price is: 44.99 €.

Igraj igru koja je osvojila više od 300 Game of the Year nagrada, remasteriranu za konzolu PlayStation®5. Ponovno doživi ili odigraj prvi put Ellienu i Abbynu priču, sad s grafičkim poboljšanjima, novim načinima igranja kao što je roguelike survival način No Return, punu integraciju bežičnog upravljača DualSense™ i drugo.

Pet godina nakon opasnog putovanja postpandemijskim Sjedinjenim Američkim Državama, Ellie i Joel skrasili su se u gradu Jacksonu u državi Wyoming. Život u uspješnoj zajednici preživjelih donio im je mir i stabilnost, unatoč stalnoj prijetnji zaraženih i drugih preživjelih očajnika. Kad nasilni događaj poremeti taj mir, Ellie kreće na nemilosrdno putovanje kako bi izborila pravdu i pronašla utjehu.

GLAVNE ZNAČAJKE:

  • Poboljšanja za PS5 – Napravljen za PS5, The Last of Us Part II Remastered poboljšava originalnu PS4 igru onako kako prije nije bilo moguće. Vizualne performanse sad uključuju 4K1 razlučivost u Fidelity Modeu, 1440p povećan na 4K u Performance Modeu i opciju Unlocked Framerate za televizore koji podržavaju VRR. The Last of Us Part II Remastered ima i poboljšano vrijeme učitavanja koje ti omogućuje da se brže vratiš u akciju. Opisni zvuk i pretvaranje govora u vibracije novitet su u paketu značajki pristupačnosti igre The Last of Us Part II Remastered.
  • No Return – roguelike način preživljavanja – Doživi pravu borbu u posve novom načinu igranja! Preživi što dulje u svakom igranju dok se probijaš kroz niz nasumičnih okršaja s različitim neprijateljima na nezaboravnim lokacijama iz drugog dijela igre The Last of Us Part II, a koji kulminiraju u napetim borbama s bossovima. Jedinstveni modifikatori igranja nude ti nove i neočekivane izazove dok se boriš za uspjeh – i preživljavanje – u nizu različitih okršaja. Preuzmi uloge raznih likova, uključujući one koji nikad prije nisu bili igrivi kao što su Dina, Jesse, Lev, Tommy i drugi,2 svaki s jedinstvenim osobinama koje nude različite stilove igre, i s napredovanjem u igri otključavaj im skinove koje ćeš upotrijebiti u načinu igranja.
  • Novi načini igranja – Upusti se u omiljenu pustolovinu i saznaj kako je nastala originalna igra. Lost Levels ti omogućuju istraživanje ranih verzija triju novih razina koje nisi vidio u originalnoj igri The Last of Us Part II: Sewers, Jackson Party i Boar Hunt. Paralelno uz igranje uživaj u satima novih komentara developera o nastanku igre The Last of Us Part II. Istraži svoj glazbeni talent uz Guitar Free Play s novim instrumentima2, ili se okušaj u novom Speedrun Modeu2 pa objavi svoje najbolje rezultate. Snimaj nevjerojatne snimke u Photo Modeu uz dinamičko osvjetljenje, Frame Forward i Gaze Direction, te nove opcije kadriranja i logotipa.
  • Grafička poboljšanja i puna podrška bežičnog upravljača DualSense™ – Prekrasan ali opasan svijet igre The Last of Us Part II Remastered oživljen na nov način na konzoli PS5. Ova verzija ima i poboljšanu rezoluciju teksture, povećane udaljenosti detalja, bolju kvalitetu sjena, brže uzorkovanje animacije i drugo. The Last of Us Part II Remastered također koristi sve mogućnosti dodirnih povratnih informacija i adaptivnih okidača bežičnog upravljača DualSense kako bi igrači u potpunosti doživjeli svako oružje i osjećali prisutnost u okruženju dok istražuju snježne planine Jacksona i kišom natopljene ulice Seattlea.
Earn 23 InfoStars worth 1.15 
SKU: 3202112239 Kategorije: ,