Trek To Yomi (PS5)

29.99 

Putovanje izvan života i smrti!

Trek to Yomi je ultra-stilizirana filmska akcijska avantura koja prati zanosnu priču o Hirokiju tijekom njegovog pada protiv sila zla. Doživite njegov herojski povratak kako bi ispunio svoje promašeno obećanje da će spasiti ljude za koje se zakleo da će ih štititi.

Kao zavjet svom umirućem Učitelju, mladi mačevalac Hiroki se zaklinje da će štititi svoj grad i ljude koje voli od svih prijetnji.

Suočen s tragedijom i vezan za dužnost, usamljeni samuraj mora ploviti onkraj života i smrti kako bi se suočio sam sa sobom i odlučio svoj put naprijed.

Karakteristike:
• Kinematografska prezentacija: Kutovi kamere koji oduzimaju dah i upečatljivi vizualni efekti u duhu klasičnog samurajskog filma stvaraju pravo kinematografsko iskustvo u Trek to Yomi.

• Elegantna borba: borite se s opakim mačevaocima i nadnaravnim bićima s aerodinamičnim sustavom borbe koji se temelji na tradicionalnom oružju samuraja.

• Mitsko pripovijedanje: Doživite očaravajuću priču o Hirokiju tijekom njegovog pada protiv sila zla i herojskog povratka kako bi ispunio svoje neuspješno obećanje da će spasiti ljude za koje se zakleo da će ih štititi.

• Uzbudljiva zvučna podloga: Uzbudljiva akcija i turobni trenuci postavljeni su nasuprot nezaboravnoj glazbi osmišljenoj da doživi autentičnost vremena i mjesta feudalnog Japana.

Earn 15 InfoStars worth 0.75 
SKU: 5060760889296 Kategorije: ,