PS5 Dualsense Wireless Controller Cobalt Blue

74.99  (565.00 kn)

Otkrijte dublje, vrhunsko uranjajuće iskustvo igranja uz inovativne nove PS5™ upravljače s dodirnim povratnim informacijama i značajkama dinamičkih okidača.

DualSense bežični upravljač uključuje i ugrađeni mikrofon te gumb za stvaranje sadržaja, sve to integrirano u ikoničan, udoban dizajn.

DODIRNE POVRATNE INFORMACIJE

Osjetite fizički reagirajući povratni odgovor na vaše akcije u igri s dvostrukim pokretačima koji zamjenjuju tradicionalne rummble motore. U vašim rukama ove dinamične vibracije mogu simulirati osjećaj svega, od okoline do trzaja različitog oružja.

ADAPTIVNI OKIDAČI

Iskusite različite razine sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom i okruženjem u igri. Od povlačenja sve čvršće tetive na luku do pritiskanja kočnica u jurećem automobilu, osjećajte se fizički povezani sa svojim radnjama na zaslonu.

UGRAĐENI PRIKLJUČAK ZA MIKROFON I SLUŠALICE

Razgovarajte s prijateljima na mreži pomoću ugrađenog mikrofona – ili spajanjem slušalica na priključak od 3,5 mm. Jednostavno uključite i isključite snimanje glasa u trenutku uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka.

CREATE GUMB

Snimite i emitirajte svoje epske trenutke u igranju pomoću CREATE gumba. Nadovezujući se na uspjeh pionirskog gumba SHARE, “Create” nudi igračima više načina za kreiranje gaming sadržaja i emitiranje njihovih pustolovina uživo u svijet.

KARAKTERISTIČNA UDOBNOST

Preuzmite kontrolu s razvijenim, dvobojnim dizajnom koji kombinira ikonski, intuitivan izgled s poboljšanim analognim palicama i iznova zamišljenom svjetlosnom trakom.

POZNATE ZNAČAJKE

DualSense ™ bežični upravljač zadržava mnoge značajke DUALSHOCK®4, vraćajući se za novu generaciju igre.

UGRAĐENA BATERIJA

Puni i igraj, sada putem USB Type-C®.

INTEGRIRANI ZVUČNIK

Odabrane igre poprimaju dodatnu dimenziju s efektima zvuka veće vjernosti koje dolaze iz kontrolera.

SENZOR POKRETA

Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre s ugrađenim akcelerometrom i žiroskopom.

Earn 38 InfoStars worth 1.90  (14.00 kn)
SKU: 3203110025 Kategorije: ,